Populære sporter
All sport
Vis alt

Rasende AaFK-spiller måtte fjernes fra trening: – Han gikk over streken

Espen Blaker

Oppdatert 13/11/2017 klokken 16:04 GMT+1

Det kokte over for Aron Thrandarson på mandagens AaFK-trening.

TrondAron

Foto: Eurosport

Nedrykksspøkelset henger for alvor over Aalesund med to serierunder igjen. Da kan det fort bli temperatur både på og utenfor banen.
Under mandagens trening smalt det skikkelig. Etter flere verbale ytringer og noen tøffe taklinger, kokte det over for Aron Thrandarson, skriver Sunnmørsposten.
Saken fortsetter under bildet
I en episode som også involverte lagkamerat Kaj Ramsteijn, ble islendingen så provosert at han måtte fjernes av de andre spillerne. AaFK-trener Trond Fredriksen sendte deretter en svært hissig Thrandarson rett i garderoben. På vei ut av banen skal islendingen ha ropt og klappet provoserende til sine lagkamerater.
Etter hendelsen bestemte Fredriksen seg for å avslutte treningen - uten å virke spesielt bekymret over det som hadde skjedd.
– Jeg skulle gjerne ønske at det skjedde oftere. Jeg er veldig fornøyd med temperaturen vi har hatt på trening i det siste.
Men 40-åringen innrømmer likevel at Thrandarson gikk over streken.
– Ja, han gjorde det. Det er sånt som kan skje, men da er det min oppgave å stoppe det. Jeg tror nok de begge to (Thrandarson og Ramsteijn) har skyld i det som skjedde.
Ramsteijn anser seg som ferdig med saken, og sier til Sunnmørsposten at han har skværet opp med Thrandarson.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame