Nedrykksspøkelset henger for alvor over Aalesund med to serierunder igjen. Da kan det fort bli temperatur både på og utenfor banen.
Under mandagens trening smalt det skikkelig. Etter flere verbale ytringer og noen tøffe taklinger, kokte det over for Aron Thrandarson, skriver Sunnmørsposten.
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 PÅ 19:52
Saken fortsetter under bildet
I en episode som også involverte lagkamerat Kaj Ramsteijn, ble islendingen så provosert at han måtte fjernes av de andre spillerne. AaFK-trener Trond Fredriksen sendte deretter en svært hissig Thrandarson rett i garderoben. På vei ut av banen skal islendingen ha ropt og klappet provoserende til sine lagkamerater.
Etter hendelsen bestemte Fredriksen seg for å avslutte treningen - uten å virke spesielt bekymret over det som hadde skjedd.
– Jeg skulle gjerne ønske at det skjedde oftere. Jeg er veldig fornøyd med temperaturen vi har hatt på trening i det siste.
Men 40-åringen innrømmer likevel at Thrandarson gikk over streken.
– Ja, han gjorde det. Det er sånt som kan skje, men da er det min oppgave å stoppe det. Jeg tror nok de begge to (Thrandarson og Ramsteijn) har skyld i det som skjedde.
Ramsteijn anser seg som ferdig med saken, og sier til Sunnmørsposten at han har skværet opp med Thrandarson.
Eliteserien
LAN-trend snudd: – Det må vi gjøre noe med
02/04/2022 PÅ 07:49
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 PÅ 17:59