Populære sporter
All sport
Vis alt

Nybakt seriemester ferdig i RBK

Jonas Moen Rye

Oppdatert 19/12/2017 klokken 15:38 GMT+1

Johan Lædre Bjørdal takker for seg i Rosenborg.

Bjørdal

Foto: Scanpix

Johan Lædre Bjørdal (31) har bestemt seg for å se seg om etter nye utfordringer neste sesong.
Det bekrefter Rosenborg på sine hjemmesider tirsdag ettermiddag.
Midtstopperen som har vært på utgående kontrakt denne sesongen, og vært en viktig del av et Rosenborg-lag som ble seriemester for tredje år på rad.
– Johan har vært en veldig viktig spiller for oss i tiden han har vært her. En spiller som alltid har gitt 100 prosent i trening og i kamp. Og til tross for perioder med lite spilletid har han aldri klaget, men vært utrolig lojal til Rosenborg. Johan har vært en fantastisk klubbspiller. Jeg vil ønske lykke til videre i neste utfordring, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen.
31-åringen får med seg totalt tre seriegull og to cupgull på sine 72 kamper i hvitt og svart.
– Jeg har hatt en fantastisk tid i Rosenborg, og jeg ønsker å takke lagkamerater, trenere, Kjernen og alle i og rundt klubben for tre fine år. Det har vært en dialog mellom klubben og meg gjennom året, og nå er det godt å få en avklaring om fremtiden. Jeg kommer uansett til å følge med Rosenborg fremover og ønsker all sammen lykke til videre, sier Lædre Bjørdal til RBK.no.
Nylig ble det også klart at Jørgen Skjelvik bytter ut Trondheim med USAs vestkyst og LA Galaxy, noe som betyr at Rosenborg må på midtstopperjakt foran neste sesong.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame