Brann har fått en knallstart på Eliteserien. Hele 16 av 18 mulige poeng er hanket inn på de seks første kampene. Rosenborg har hele fem poeng opp til Sportsklubben.
– Det kan de gjerne gjøre, de er flinke til å snakke om det, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen om gullpraten som har begynt i Bergen.
– Hvor mange serierunder har vi egentlig spilt, flirer Ingebrigtsen.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 KLOKKEN 13:33
Han tror heller at gullsnakket kan bli en forstyrrende faktor i Bergen, men innrømmer at Lars Arne Nilsens mannskap har imponert i sesongens to første måneder.
– De har fått en strålende serieåpning og har vært gode. Jeg så dem mot Ranheim. Da var de klart best, og de har vært gode i Brann. Vi må komme oss opp i ringene. Det er et bra fotballag, men det er sannelig vi også, advarer Ingebrigtsen.
Rosenborg haltet i gang denne sesongen, men tar med seg selvtillit etter tre strake serieseirer før møtet med Strømsgodset i Drammen i helgen.
Torsdag vant også et B-preget RBK mesterfinalen mot Lillestrøm på Åråsen. Nicklas Bendtners flotte scoring avgjorde til 1-0-seier.
Tap på Marienlyst søndag kan bli kostbart for trønderne. For samtidig er Brann store favoritter mot trenerløse Sandefjord. Da vil luken mellom de to rivalene være på hele åtte poeng.
(©NTB)
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 KLOKKEN 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 KLOKKEN 11:22