Rosenborg - Haugesund 0-1:
Kåre Ingebrigtsen gjorde hele åtte endringer fra torsdagens kamp mot Ajax. Inn kom blant annet debutanten Anders Trondsen og hjemmedebutanten Samuel Adegbenro for verten.
Alle byttene straffet seg for selv om Haugesund-profilen Haris Hajradinovic var suspendert var det et skarpt Haugesund-lag som entret Lerkendal-matten.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Gjestene skapte mye på vertene, men det var et ulykksalig selvmål av Tore Reginiussen som avgjorde kampen. For bortelaget stod i mot RBKs massive press mot slutten.
En kjærkommen gave til Sarpsborg 08 som jakter på trønderne på tabellen. Sarpingene er syv poeng bak og kan redusere den luken til fire poeng om de slår Strømsgodset hjemme mandag.
– Vi taper fortjent. Haugesund er bedre enn oss, har større sjanser og vil mer enn oss. Så er det klart at alle de byttene ikke gjør det så mye enklere for guttene. Det må jeg ta ansvar for. I dag var vi ikke gode nok, sier Ingebrigtsen til Eurosport.
– Det er alltid skuffende å tape, men jeg visste at det var en risiko å ta. Så får vi bare komme oss på trening å gjøre oss klar til torsdag, fortsetter RBK-treneren.
Saken fortsetter under videoen:

Uheldig Reginiussen scoret selvmål

– Fortvilende for Reginiussen og Rosenborg

Etter en rolig start på kampen var det bortelaget som skulle ta ledelsen i det 26. minutt. Haugesund kom rundt på høyresiden og slo ballen inn foran mål. Tore Reginiussen stanget ballen vekk, men Jacub Serafin plukket opp ballen i returrommet. Haugesund-spilleren fyrte av et skudd og etter litt pinball gikk ballen via Marius Lundemo før ballen gikk i Tore Reginiussen og i mål. Maks uflaks for Rosenborg.
– Det er fortvilende for Reginiussen og Rosenborg, men slik er det i fotball, sier Eurosports fotballekspert Bengt Eriksen.
– Det er mye folk i mellom og på et tidspunkt må jeg gå etter ball. Det gjør jeg og så treffer den Tore. Det er en konsekvens av at vi ikke kommer oss ut av boksen. Da er det mange folk i veien. Da kan alt skje, sa Andrè Hansen om scoringen til Eurosport i pausen.

Sjansesløseri

Det skjedde mye etter scoringen. Samuel Adegbenro kunne fort ha utlignet med en skikkelig suser elleve minutter etter FKHs ledermål, men skuddet gikk like utenfor krysset. Så var det Haugsund som traff tverrliggeren like etterpå.
Det var mye klirring i metallet. Rett før pause styrte Jacob Rasmussen ballen mot krysset etter en corner, men Per Kristian Bråtveit fikk avverget via stangen. Like etter det igjen var det Sondre Tronstads tur til å fyre av, men ballen gikk i stolpen.
Etter pause skapte begge lag flere fine muligheter, men sløste med sjansene. Dermed endte det med seier til Haugesund.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55