Gjermund Åsens karriere i Tromsø går mot slutten. Det bekrefter spillerens agent til iTromsø.
Spilleren har tidligere takket nei til forlengelse av kontrakten som går ut etter sesongen og har nå lagt ut leiligheten i Tromsø for salg. Men når han forlater klubben er enda ikke klart.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 PÅ 18:02
– Det er ikke noen hemmelighet at han ikke kommer til å fortsette i TIL. Han har takket nei til forlengelse, og vi har ikke noen dialog med Tromsø nå. Vi ser etter noe nytt for Gjermund. Om det blir nå i sommer eller til vinteren, det får vi se på, sier Kevin Ingebrigtsen til iTromsø.
Saken fortsetter under videoen:

Gjermund Åsen blir matchvinner for Tromsø

– Det har vi ikke tatt stilling til

Åsen har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse fredag. Hva som blir neste arbeidsgiver er fortsatt ikke avklart. Åsen står fritt til å signere for andre klubber nå og spille ut sesongen i Tromsø, om ikke klubben han signerer for kjøper ham fri fra kontrakten med Tromsø.
– Der er vi veldig åpen. Det må være riktig klubb for Gjermund, og det handler litt om den type fotballen han ønsker å spille og at det er en utfordring for ham, forteller Ingebrigtsen.
At finnen, Simo Valakari, er ny trener i klubben forandrer neppe noe som helst.
– Det har vi ikke tatt stilling til. Uavhengig av det, er det ikke noen dialog med Tromsø og det endrer ikke det faktum at vi jobber med å finne en løsning for Gjermund. Og det er ikke Tromsø, sier agenten.

Vil beholde Åsen

Tromsø kjemper i bunnen av tabellen og ønsker å beholde spillere i høst. Åsen har to scoringer og fire assist for Tromsø denne sesongen.
– I utgangspunktet blir Gjermund ut kontraktstiden, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til iTromsø.
Åsen har tidligere spilt for Rosenborg og Ranheim.
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 PÅ 12:29
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 PÅ 18:01