Molde har vært aktive i sommerens overgangsvindu, og det er slett ikke sikkert de blåhvite er ferdige med å skrive ut sjekker riktig ennå.
  • Få med deg storkampen Molde - Rosenborg, lørdag på Eurosport Player og Eurosport Norge!
Et av hovedmålene har vært å styrke venstresiden. Det klarte man ved å signere svenske Christopher Telo (27) fra Norrköping for to uker siden. Nå er det imidlertid klart av Telo blir ute en stund fremover med en strekkskade.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Vi håpet at han skulle bli frisk til RBK-kampen (lørdag, red. anm.), men ser at det er tvilsomt. Dessverre dro han på seg en liten strekk med en gang han kom hit. Derfor må Ruben (Gabrielsen), Isak (Ssewankambo) og Petter (Strand) dele på å gjøre den jobben ei stund til, sier Ole Gunnar Solskjær til rbnett.no.
Og han fortsetter:
– For oss er det kjedelig fordi vi har lett lenge etter rett spiller i den posisjonen. Men det er først og fremst trist for Christopher at dette skjer når han kommer til en ny klubb. Han er 27 år, har spilt i Norrköping hele livet og har nesten aldri vært skadet før.
Molde tok en noe heldig, men sterk, borteseier over FK Haugesund (2-0) i cupen onsdag, og er klar for kvartfinale hjemme mot Kristiansund mot slutten av august. Triumfen hadde imidlertid en pris. Playmaker Eirik Hestad forlot Haugesund Stadion på krykker, og er per nå usikker til hjemmekampen mot Rosenborg lørdag.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38