Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde jager fortsatt nye spillere: – Vi skal løfte nivået i laget

Mikael Harstad Groven

Publisert 08/08/2017 klokken 14:55 GMT+2

Gullhåpet er ikke helt ute i Rosenes by, og enda flere spillere kan være på vei inn portene på Aker Stadion.

Wolff Eikrem og Neerland

Foto: Scanpix

Ole Gunnar Solskjær og Molde har vært aktive så langt i sommerens overgangsvindu. Fire nye ansikt har funnet veien til romsdalsklubben i keeper Mathias Eriksen Ranmark, back Cristopher Telo, den gamle kjenning Vegard Forren og senest angriper Ibrahima Wadji.
Mannen med ansvaret for pengesekken, Moldes administrerende direktør Øystein Neerland, utelukker imidlertid ikke flere signeringer før det norske overgangsvinduet lukker onsdag 16. august.
– En skal aldri si aldri, heller ikke om overgangsvinduer. Målet vårt er å komme oss styrka ut av dette vinduet og løfte nivået på laget, sier Neerland til Eurosport.no.
– Er det slik at dere ikke har innfridd det målet helt ennå?
– Vi er åpne for at det kan skje flere ting helt frem til og med 16. august.
(saken fortsetter under bildet)
picture

Ole Gunnar Solskjær får stadig nye spillere å jobbe med. Her er back Christopher Telo signert.

Foto: bilde

Den heteste poteten på ryktebørsen er i så måte Malmö-spiller og Molde-gutt Magnus Wolff Eikrem. Det er ingen tvil om at 27-åringen skal tilbake til MFK en dag, men klubben skal være lystne på at det skal skje allerede nå.
– Jeg har ingen kommentar til det, vi får nesten se hva som blir konkret, sier Neerland.
– Men det er en spiller som har en høy stjerne hos Molde FK?
– Det er klart, han er fra byen og er en veldig god fotballspiller.
(saken fortsetter under videovinduet)
picture

Molde tok nøkkelseier borte mot Tromsø

– Kan Moldes rike onkler, Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten, komme inn i bildet hvis en overgang krever ekstraordinære investeringer?
– De har bidratt og bidrar hele tiden inn mot Molde Fotballklubb, men vi har lenge jobbet med en forutsigbarhet rundt klubbøkonomien, sier Neerland, som er mer åpen rundt klubbens generelle overgangspolitikk:
– Man er jo ute etter kvalitet i nuet og et potensielt fremtidig salg. Det har med kvalitet, alder og potensiale å gjøre når vi henter noen inn til klubben.
Flere av Molde-spillerne har gjort det skarpt denne sesongen, og det har svirret overgangsrykter rundt blant annet keeper Andreas Linde og storscorer Bjørn Bergmann Sigurdarson.
Neerland er imidlertid innstilt på å beholde klubbens største profiler ut sesongen. Klubben trenger nemlig ikke å selge med bakgrunn i økonomi.
– Det har vært en viss interesse for spillerne våre, men vi har ikke tenkt å selge noen av våre beste hvis det ikke dukker oppe noe helt spesielt, avslutter Neerland.
Ikke glem Derbylørdag mellom erkerivalene Molde og Rosenborg fra kl. 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame