Etter å ha funnet tilbake til gleden med fotballen i Trondheim, kalte Nicklas Bendtner 2017 for sitt «sannsynligvis største år på fotballbanen».
Spørsmålet «alle» stiller seg nå, er om han vil bli i Rosenborg også i 2018.
Spør man Kåre Ingebrigtsen, er sjansene svært gode. For etter en lang prat med dansken etter juleferien, har han vært tydelig på hva han selv er lysten på.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
– Ting skjer fort i fotball, men signalet er at han har veldig lyst til å være her, og vi har veldig lyst til å ha ham. Jeg blir svært overrasket hvis det skjer noe, sier «Bruttern» til Adresseavisen.
Eliteseriens toppscorer i 2017 har et stort navn ute i Europa, noe som gjør at RBK-sjefen fortsatt ikke tør å si noe helt sikkert.
Men signalene fra 29-åringen er betryggende.
– Det er definitivt et godt tegn at han stortrives hos oss. Foreløpig føler jeg meg trygg i troen på at han blir.
  • Se Mesterfinalen: Lillestrøm – Rosenborg på MAX og Eurosport Player mandag 5. mars kl. 19.00!
Ifølge Adressa skal det enn så lenge være rolig rundt stjernespissen. Ingebrigtsen er optimistisk med tanke på å beholde alle sine nøkkelspillere frem til det internasjonale overgangsvinduet stenger 31. januar.
– Jeg har aldri vært så sterk i troen på at vi beholder stallen gjennom et vindu, som jeg er nå. Mange i troppen har vært her i kort tid. Dessuten ligger spillerne på et litt annet prisnivå enn for noen år siden.
I tillegg til Bendtner, som har to år igjen av sin kontrakt, har de aller fleste sentrale spillerne avtaler som strekker seg over lang tid. Når man i tillegg aner muligheten for et nytt Europa-eventyr, vil det også bli lettere å stå på bakbeina i forhold til eventuelle bud, ifølge RBK-sjefen.
Jørgen Skjelvik, Johan Lædre Bjørdal og Milan Jevtovic er spillerne som har forlatt trønderne etter 2017-sesongen. Ingebrigtsen sier at klubben ikke har noe hastverk i jakten på nye tilskudd, da det norske overgangsvinduet ikke stenger før 4. april.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53