Etter å ha funnet tilbake til gleden med fotballen i Trondheim, kalte Nicklas Bendtner 2017 for sitt «sannsynligvis største år på fotballbanen».
Spørsmålet «alle» stiller seg nå, er om han vil bli i Rosenborg også i 2018.
Spør man Kåre Ingebrigtsen, er sjansene svært gode. For etter en lang prat med dansken etter juleferien, har han vært tydelig på hva han selv er lysten på.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
– Ting skjer fort i fotball, men signalet er at han har veldig lyst til å være her, og vi har veldig lyst til å ha ham. Jeg blir svært overrasket hvis det skjer noe, sier «Bruttern» til Adresseavisen.
Eliteseriens toppscorer i 2017 har et stort navn ute i Europa, noe som gjør at RBK-sjefen fortsatt ikke tør å si noe helt sikkert.
Men signalene fra 29-åringen er betryggende.
– Det er definitivt et godt tegn at han stortrives hos oss. Foreløpig føler jeg meg trygg i troen på at han blir.
  • Se Mesterfinalen: Lillestrøm – Rosenborg på MAX og Eurosport Player mandag 5. mars kl. 19.00!
Ifølge Adressa skal det enn så lenge være rolig rundt stjernespissen. Ingebrigtsen er optimistisk med tanke på å beholde alle sine nøkkelspillere frem til det internasjonale overgangsvinduet stenger 31. januar.
– Jeg har aldri vært så sterk i troen på at vi beholder stallen gjennom et vindu, som jeg er nå. Mange i troppen har vært her i kort tid. Dessuten ligger spillerne på et litt annet prisnivå enn for noen år siden.
I tillegg til Bendtner, som har to år igjen av sin kontrakt, har de aller fleste sentrale spillerne avtaler som strekker seg over lang tid. Når man i tillegg aner muligheten for et nytt Europa-eventyr, vil det også bli lettere å stå på bakbeina i forhold til eventuelle bud, ifølge RBK-sjefen.
Jørgen Skjelvik, Johan Lædre Bjørdal og Milan Jevtovic er spillerne som har forlatt trønderne etter 2017-sesongen. Ingebrigtsen sier at klubben ikke har noe hastverk i jakten på nye tilskudd, da det norske overgangsvinduet ikke stenger før 4. april.
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19
Eliteserien
Reddet heldige RBK med sin første seriescoring på to år
15/08/2021 PÅ 17:52