Gjermund Åsen er en av Eliteseriens heteste overgangsobjekter.
Selv om flere klubber i Eliteserien skal være interessert i Tromsø-spilleren, og blant annet Brann skal ha tilbudt han en kontrakt, kan det gå mot en overraskende retur til nyopprykkede Ranheim.
– Jeg kan bekrefte at vi har hatt en god samtale med han, og jeg kan bekrefte han fått et tilbud av Ranheim. Og da mener jeg tilbud i hermetegn. Det er nesten drøyt å kalle det tilbud når du ser hvilke andre klubber som er i bildet her, sier daglig leder i Ranheim, Frank Lidahl til Eurosport.no
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 KLOKKEN 13:33
Eurosport.no får også bekreftet at det dreier seg om et kontraktstilbud der han må kombinere fotball og jobb.
Etter det Eurosport.no erfarer, vil de økonomiske rammene ligge opp under lønningstaket i klubben, som ligger på 15 000 kroner i måneden.
– Helt uavhengig av hva han velger til slutt, sender han veldig positive signaler om Ranheim, hva vi gjør og hva vi er, sier Lidahl.

– Vil være den mest sensasjonelle overgangen

Etter det Eurosport.no erfarer, ønsker Åsen å returnere til Trondheim hvor kjæresten bor, og skal seriøst vurdere å signere for Ranheim.
Skulle det bli slik at Ranheim klarer å snappe opp midtbanespilleren, bruker Lidahl store ord.
– Det vil være den mest sensasjonelle overgangen i norsk fotball i vinter i alle fall. Det er helt klart, ler Lidahl.
Åsen er kompis med svært mange i Ranheim-laget, og spilte selv i klubben fra 2011-2015. Det første halvannet året på lån fra Rosenborg, før overgangen ble gjort permanent midtveis i 2012-sesongen.
– Han er en av de som har vært med på å bygge den prestasjonskulturen vi har i dag, og en av de mest profesjonelle spillerne jeg har vært borti, sier Lidahl.
Ranheims daglige leder er klar på at all fornuft tilsier at han skal velge en annen klubb, men sier det selvsagt er lov til å håpe på en julegave fra Åsen.
– Dette er helt og holdent opp til Gjermund. Han vet hva han får her i Ranheim. Vi representerer noe helt annet enn alt annet han har tilbud om, både sportslig og økonomisk. Visst han skal velge Ranheim, blir det for å være en del av noe han kan identifisere seg med. Det handler ikke minst om et fellesskap, kameratskap og et ønske om å bli enda bedre sammen med oss, sier Lidahl.
Gjermund Åsen har ikke besvart Eurosport.no sine henvendelser lørdag.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 KLOKKEN 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 KLOKKEN 11:22