Populære sporter
All sport
Vis alt

Brennhet Konradsen scoret på egen assist da BATE straffet RBK

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 24/07/2019 klokken 21:40 GMT+2

Rosenborg fikk med seg et svært viktig bortemål fra Hviterussland.

Anders Konradsen

Foto: Scanpix

BATE Borisov - Rosenborg 2-1
Eirik Hornelands gutter fikk en verst tenkelig start på kampen, da hjemmelaget fikk et diskutabelt straffespark.
Alexander Søderlund prøvde å forhindre en spiller i å avslutte inne i feltet etter en corner, men så ikke ut til å være nær ham. Likevel ble det dømt både straffespark og gult kort til spissen.
Igor Stasevitsj scoret sikkert på straffen.
Så slo trønderne tilbake. Anders Konradsen – etter fleres mening RBKs beste spiller denne sesongen – fortsatte å score. Han scoret to mot Linfield, to mot Viking og er nå oppe på fem mål på de tre siste kampene.
Det gjorde han etter først å ha vunnet en duell inne i feltet etter corner, for så å være først på ballen igjen etterpå og dunke den i nettet.
Men ut av intet satte Maksim Skavysj den kampavgjørende scoringen like etter pause.
Selv om Rosenborg sto med elleve mann bak ballen, trengte hviterusserne kun to pasninger før Skayvsj satte ballen bak André Hansen. 29-åringen kom seg på rett sted til rett tid og styrte inn pasningen til Igor Stasevitsj.
Dermed sikret de seg en 2-1-seier, til tross for at Rosenborg presset skikkelig på for en utligning. Det hadde langt ifra vært ufortjent hvis trønderne fikk med seg enda flere bortemål fra Hviterussland.
Dermed lever håper før returoppgjøret på Lerkendal.
Tross Rosenborg-tap var det én nordmann som hadde grunn til å juble. Tidligere Odd- og Bodø/Glimt-spiller Emil Jonasson spiller for BATE, men 26-åringen var ubenyttet innbytter i oppgjøret.
(Eurosport/NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame