Populære sporter
All sport
Vis alt

Adegbenros klare mål for sesongen: – Det er en stor motivasjon for meg

Eirik Fure

Oppdatert 01/08/2018 klokken 14:08 GMT+2

Samuel Adegbenro (22) går glipp av nok en viktig kamp for Rosenborg onsdag kveld, men den sprudlende nigerianeren har oppskriften på hvordan man skal holde humøret og motivasjonen oppe i skadeperioden.

Adegbenro

Foto: Scanpix

  • Se Rosenborg-Celtic onsdag fra 20.15 på Eurosport Player: Abonner her
TRONDHEIM (Eurosport.no):
Samuel Adegbenro hinker frem og tilbake på krykker i korridorene inne på Lerkendal. Nigerianeren smiler bredt til de han møter, selv om han er langt unna å være der han vil være.
– Jeg føler meg ikke bra fordi jeg ikke kan hjelpe laget. Men samtidig føler jeg meg bra fordi jeg håper og tror at de kan gjøre det bra. De har jobbet hardt, forteller Adegbenro til Eurosport.no før oppgjøret mot Celtic.
Rundt han inne i spillertunnelen hører man lyden av fotballknotter fra lagkompisene som akkurat har fullført treningen. En lyd Adegbenro gjerne skulle ha byttet ut med «klikkingen» fra hans egne krykker.
Se intervju med Adegbenro her! Artikkelen fortsetter under videoen.

Adegbenros ambisiøse drømmer

En ankelskade har holdt han ute av spill siden mars, og fortsatt vet han ikke når han er tilbake.
– Det jeg tenker er at mitt første mål er å komme tilbake i spill, sier 22-åringen.
Ambisjonene stopper ikke der for den spillesugne angrepsspilleren. Drømmen er å se at guttene i kveld kommer et steg nærmere gruppespillet i Champions League. Adegbenro vil gjerne ta del i eventyret.
– Det vil være en stor motivasjon for meg at vi spiller i Champions League når jeg kommer tilbake. Til slutt har jeg tro på at vi vinner ligaen. Og at jeg kanskje kan spille cupfinalen. Det er det jeg ser mest frem til. Jeg håper det vil bli slik, sier han.
(Saken fortsetter under):

– Når jeg ler, så får jeg ikke tid til å tenke så mye

Adegbenro er på vei hjem etter å ha vært sammen med guttene i garderoben. Neste dag vil han være et steg nærmere et comeback, tenker han, og vet hvordan han skal få tiden til å gå.
– Etter trening drar jeg hjem og spiller FIFA eller ser på afrikanske komedier. Når jeg ler, så får jeg ikke tid til å tenke så mye. Så spiser jeg, sover og kommer tilbake på trening igjen, smiler Adegbenro med et bredt smil.
Men de afrikanske komediene holder han enn så lenge for seg selv.
– De fleste hører ikke på det. Jeg har ikke sett på det med de. Jeg ser det kun når jeg er alene hjemme, ler han.
Rosenborgs returoppgjør mot Celtic i den andre kvalifiseringsrunden til Champions League vises eksklusivt på Eurosport Player: Sikre deg tilgang til kampen her.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame