Rosenborg klarte seg svært godt borte mot den skotske storklubben Celtic. En målløs kamp gjør at utgangspunktet er åpent før returen 2. august. Det gjør at trønderne forbederer seg til en skikkelig fotballfest, og igjen drømmer om Champions League-spill.
Det merkes på billettsalget, ifølge klubbens daglige leder Tove Moe Dyrhaug.
– Status er at det går veldig bra, forteller hun til Eurosport.no fra Glasgow.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04

Doblet det siste døgnet

Hvis vi ser på tallene, skyldes mye av oppturen nettopp at Rosenborg-supporterne lot seg begeistre av onsdagens bortekamp. Klokken 16.00 onsdag var det solgt rundt 6.000 billetter. Det tallet må dobles for å nærme seg hva som er fasit rundt 24 timer senere. Dyrhaug opplyser om at det nå har passert 13.000 billetter. Samtidig forventer hun at sesongkortinnehaverne kaster seg på.
– Det blir sikkert utsolgt. De som har tenkt seg på kamp bør sikre seg billett så fort som mulig. Det kan bli artig, sier hun.
Det er dermed gode forutsetninger for at atmosfæren blir enda mer magisk enn i forrige kvalifseringsoppgjør mot Dundalk. Da var rundt 15.000 til stede på Lerkendal. Dyrhaug kan ikke love noe, men ønsker å gi noe tilbake til supporterne.
– Vi håper selvfølgelig på en god kamp. Det var en veldig god kamp i går. Håpet lever. Det er ingen tvil om at guttene kommer til å gjøre sitt beste for å kvalifisere oss, sier hun.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19