UEFA har siktet Besiktas etter at en katt kom seg inn på banen nær det ene cornerflagget under åttendedelsfinalen i Champions League mot Bayern München, skriver den britiske avisen The Guardian.

– Morsomt

Bortelaget vant kampen 3-1 og tok seg dermed videre til kvartfinalene etter å ha vunnet 8-1 sammenlagt.
Bundesliga
Bayern-kamp måtte stoppes etter tilskuerbråk – spillerne i «streik»
29/02/2020 PÅ 17:13
Kampen ble stoppet tidlig i den andre omgangen da en katt hoppet ned fra reklameplakatene og løp langs sidelinjen før den nok tok samme veien ut av banen.
Bayern München-spillerne tok episoden med et smil.
– Jeg vet ikke hvor mange katter som holder til på denne arenaen, men det var et morsomt øyeblikk, sa Bayern-angriper Thomas Müller.
– Sikkerhetsvaktene fikk det ikke enkelt med å fange katten. Den så litt redd ut. Heldigvis klarte den etter hvert å finne veien over reklameplakatene og ut, la tyskeren til.
«Utilstrekkelig organisering» er en av betegnelsene UEFA brukte i tiltalen mot den tyrkiske klubben. I tillegg reagerer UEFA på at tilskuere skal ha kastet objekter mot banen og blokkert trappene på stadion. UEFA skal ha en høring i saken mot Besiktas 31. mai.

Dyttet ballgutt over reklameskilt

Dette var ikke den eneste siktelsen fotballforbundet sendte ut etter åttendedelsfinalene i Champions League. Roma fikk en tiltale for å ha drøyet tiden da en av ballguttene skal ha brukt bevisst lang tid på å returnere en ball etter Romas 1-0-seier mot Sjakhtar Donetsk. Bortelagets Facundo Ferreyra ble så irritert at han dyttet ballgutten over et reklameskilt.
UFEA ser på dette som et brudd på som regulerer den etiske oppførselen på banen og fair play av de ansatte i klubben. Ferryra gikk senere ut og unskylte seg gjennom klubbens twitterkonto. Roma ble også belastet etter at suppoertere tente på bluss og kastet fyrverkeri på banen.
Bundesliga
Lewandowski og Coman fikset «The Double» for Bayern
25/05/2019 PÅ 20:19
Bundesliga
Bayern-treneren tror han får fortsette etter seriegullet
18/05/2019 PÅ 19:36