Ifølge Sky Sports er Firmino den fjerde Liverpool-spilleren som er blitt syk siden starten av måneden. I forkant hadde Merseyside-klubben vært på treningsleir i Dubai.
I Firminos tilfelle ble han dårlig på vei hjem fra Liverpools opphold i spanske Marbella. Siden rødtrøyene røk ut av FA-cupen allerede i 3. runde, benyttet de forrige uke igjen anledningen til å trene i varmere strøk.
Det er ventet at Daniel Sturridge kommer inn i startelleveren om Firmino ikke blir klar til tirsdagens Champions League-kamp mot Bayern, melder Liverpool Echo.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 PÅ 19:21
Liverpool-manager Jürgen Klopp har flere utfordringer før storoppgjøret på Anfield. Dejan Lovren mistet også mandagens treningsøkt. Kroatia-stopperen trøbler fortsatt med en skade i baklåret.
Hvis Lovren ikke rekker tirsdagens kamp, blir Klopp trolig tvunget til å bruke en av midtbanespillerne Fabinho eller Jordan Henderson, som stopper sammen med Joel Matip. Forsvarskjempen Virgil van Dijk er suspendert og får ikke spille den første åttedelsfinalekampen mot Bayern.
(©NTB)
Sett denne?
Premier League
Southamptons sjokkåpning senket Liverpool
05/01/2021 PÅ 07:17
Bundesliga
Bayern-kamp måtte stoppes etter tilskuerbråk – spillerne i «streik»
29/02/2020 PÅ 17:13