Fikk endelig spilletid igjen

Publisert 17/03/2018 klokken 21:19 GMT+1

Hoffenheims trener Julian Nagelsmann ga Håvard Nordtveit tid på banen etter tre måneder uten spilletid.

Nordtveit

Håvard Nordtveit gjorde sitt første innhopp for Hoffenheim på over tre måneder i 3-3-kampen mot Borussia Mönchengladbach lørdag.
Nordtveit er ikke bortskjemt med spilletid i den tyske Bundesliga-klubben de siste månedene. Etter at han var ute et par uker med skade i oktober i fjor har han så vidt over 20 minutter på banen for Hoffenheim.
Lørdag fikk han ni minutter i bortekampen mot Borussia Mönchengladbach, hans første innhopp siden 2. desember. Da fikk han 14 minutter.
Hoffenheim ledet både 1-0, 2.1 og 3-2, men seieren glapp i siste minutt. Hoffenheim ligger som nummer sju i Bundesliga.
Nordtveit ble nylig tatt ut på det norske landslaget til kampene mot Australia og Albania 23. og 26. mars.
Rune Jarstein spilte hele kampen for Hertha Berlin i 2-1-seieren borte mot Hamburg. Hjemmelaget tok ledelsen etter 25 minutters spill, men mål av Valentino Lazaro og Salomon Kalou sørget for at Hertha Berlin tok med seg alle poengene. Per Ciljan Skjelbred kom inn etter 88 minutter.
I 2. Bundesliga fikk Ruben Yttergård Jensen spille de 12 siste minuttene for Kaiserslautern i 1-1-kampen hjemme mot St. Pauli. For bortelaget fikk Mats Møller Dæhli spille hele annen omgang. Dæhli er også en del av Lars Lagerbäcks ferskeste landslagstropp.