Det melder de tyske sportsmagasinene Kicker og Sport Bild torsdag. Kantspillernes nåværende kontrakter går ut i juni, men begge er blitt tilbudt ny kontrakt med sin nåværende arbeidsgiver og er enige om betingelsene.
Bayern München sikret seg avansement til semifinalen i Champions League ved å slå ut spanske Sevilla med 2-1 sammenlagt etter 0-0 på hjemmebane onsdag.
Bundesliga
Bayern-kamp måtte stoppes etter tilskuerbråk – spillerne i «streik»
29/02/2020 KLOKKEN 17:13
Klubbpresident Karl-Heinz Rummenigge ymtet i forrige uke om at de to veteranene trolig ville få tilbud om ny kontrakt. Nederlandske Robben er 34 år, franske Ribéry 35. Det har vært spekulert i om de var ønsket med videre.
Bayern München skal ha fått henvendelser fra klubber i Kina, Qatar, Tyrkia og USA om de to veteranene.
De to ventes å måtte kjempe for plassene på laget når Kingsley Coman (21), for tiden ute med skade, og Serge Gnabry (22) er tilbake. Sistnevnte er utleid til Hoffenheim.
Ribéry kom til klubben fra Marseille i 2007, mens Robben kom fra Real Madrid to år senere. De to har nærmere 700 kamper for klubben og har scoret til sammen 255 mål.
Ribéry er tysk seriemester åtte ganger og deler rekorden med fire andre spillere. Er han med å vinne seriegull neste sesong, vil han være alene på toppen. Robben har «bare» sju seriemesterskap i Tyskland.
(©NTB)
Bundesliga
Lewandowski og Coman fikset «The Double» for Bayern
25/05/2019 KLOKKEN 20:19
Bundesliga
Bayern-treneren tror han får fortsette etter seriegullet
18/05/2019 KLOKKEN 19:36