Populære sporter
All sport
Vis alt

Tvilsom Botheim-scoring ble diskutert – situasjonen i etterkant rapporteres inn

Kristian Hennie

Oppdatert 31/03/2024 klokken 10:17 GMT+2

Erik Botheim fikk lørdag sin debut i Allsvenskan og scoret sitt første mål i toppdivisjonen for sin nye klubb. Men hendelsen i etterkant av scoringen vil rapporteres inn.

Reagerer etter Botheim-scoring: – Den ser veldig tvilsom ut

  • Følg Allsvenskan på discovery+ gjennom hele sesongen!
Mens Eliteserien starter opp søndag kveld, fikk Erik Botheim sin Allsvenskan-debut for Malmö FF lørdag.
Det svenske storlaget, som vant ligaen i fjor, fikk en meget god start på sesongen og utmanøvrerte IFK Norrköping med 5-1-seier borte mot laget som endte på niendeplass i fjorårets seriespill.
Og Botheim fikk seg også en fin start på Allsvenskan-karrieren. Nordmannen satte inn 2-0 like etter halvtimen var spilt, men på TV-bildene kunne mye tyde på at Oslo-gutten sto i offside da han banket inn scoringen. I svensk fotball opererer man ikke med VAR, og målet ble stående etter at nordmannen satte ballen i kassen.
Se situasjonen i videovinduet øverst!
Discoverys reporter ved indre bane rapporterte om en svært misfornøyd Norrköping-trener, Andreas Alm, etter Botheims scoring.
– Jeg orker ikke. Det her er for dårlig, utbrøt Andreas Alm ved trenerbenken og ble beskrevet som svært misfornøyd etter dommeravgjørelsen.
– Får du et ulovlig mål mot deg mot et Malmö-lag som sies å være historisk godt, blir det ekstra vanskelig, utdypet han videre på pressekonferansen etter kampen.
På TV-bildene kunne man i kjølvannet av scoringen høre en unison pipekonsert fra Norrköping-fansen på tribunen. Årsaken skal være at reprisen av den tvilsomme situasjonen ble vist på storskjermen på stadion, noe klubbene ifølge Aftonbladet har fått beskjed om å ikke gjøre.
Matchdelegat Kristoffer Lövberg sier til den svenske avisen at det vil rapporteres inn, etter som situasjonen ble vist på storskjermen i etterkant.
– Det er ikke tillatt i henhold til retningslinjene. Det vil rapporteres inn. Jeg vet ikke hva konsekvensene kan bli for IFK Norrköping, men jeg skal rapportere det, sier han til avisen om situasjonen som ble vist på storskjermen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame