Ny seier for Høgmo – to poeng bak tabelltoppen i Sverige

Publisert 09/05/2022 klokken 22:00 GMT+2

Per-Mathias Høgmo holder Häcken i tittelracet i Allsvenskan. Mandag ble det 2-1 borte mot opprykkslaget Värnamo.

Per-Mathias Høgmo.

Det var årets fjerde trepoenger for Häcken på sju forsøk. Alexander Jeremejeff ble matchvinner tidlig etter hvilen.
Før det hadde Mikkel Rygaard skutt Høgmos menn i føringen i det 38. minutt. Avslutningen endret retning og satte keeper ut av spill.
Värnamo rakk å utligne før pause. Det gjorde Marcus Antonsson i tilleggstiden fra straffemerket.
Even Hovland spilte samtlige minutter i Häckens midtforsvar, mens Tomas Totland fikk 21 minutter som innbytter. Göteborg-klubben er på fjerdeplass og har to poeng opp til serieleder Hammarby.
Etter en trasig seriestart har IFK Norrköping våknet og radet opp tre seirer på rappen. Mandag ble det 1-0 i Helsingborg. Gjestene benyttet Daniel Eid gjennom hele kampen, og Eman Markovic noterte 69 minutter i Norrköping-angrepet.
Leo Cornic og Gustav Wikheim satt på Djurgården-benken og så det bli 0-0 borte mot Elfsborg.