Scanpix

Ingen MLS-eventyr for «PK»: – Hadde nok vært en kul opplevelse

Ingen MLS-eventyr for «PK»: – Hadde nok vært en kul opplevelse

02/07/2019 17:30

Per Kristian Bråtveit tar ikke turen til USA og MLS i denne omgang. Nå er fokuset på gullsjansene med Djurgården.

I vinter dro Per Kristian Bråtveit til Djurgården og Allsvenskan, og kun et halvt år etter han forlot Haugesund kom det et bud på han fra MLS.

– Jeg ble tatt litt på sengen. Det var uventet at det skulle komme så kjapt, men det var kult at det skjedde, forteller Bråtveit til Eurosport.no.

– Er det skuffende at det ikke blir MLS nå?

– Både ja og nei. Vi ligger bra an helt oppe i toppen og kjemper om gullet, så en stor nedtur var det ikke. Men man begynner å tenke litt om det kunne være noe. Jeg ønsker jo å oppleve mye med fotballen, men nå blir det ikke slik og jeg har ingen problemer med å være her.

– Ønsket du det selv?

– Hvis klubbene hadde blitt enige så hadde ikke jeg stått i veien. Jeg prater jevnlig med sportsjefen vår, og om de ble enige så spurte han om jeg var ombord og jeg sa at det var jeg, men jeg kunne godt bli også.

Gull-sjanser

23-åringen forteller at det er en drøm å komme seg videre i fremtiden.

– Jeg har ikke tenkt på USA før dette. Men når det kommer et bud, så begynner hodet å spinne litt, det hadde nok absolutt vært en kul opplevelse, sier han.

Han forteller at etter et par hektiske dager, er det nå tilbake til det vanlige og han har fullt fokus inn mot neste kamp.

– Vi har noen viktige uker foran oss. Det er kamp på mandag og vinner vi den er vi ett poeng bak Malmö, så nå er det fullt fokus inn mot de kampene.

Djurgården ligger på en andreplass på tabellen, bak Malmö. På spørsmål om Bråtveit tror de har muligheten til å ta gull, svarer han:

– Vi ligger jo der oppe, så det ville vært feil å si nei på det. At vi har de poengene vi har er fortjent, så vi fortjener det. Så får vi se hvor langt det kan gå.

Sett denne?

Video - Bråtveit: – Alle sier at det er pappa nummer to for meg

01:46
0
0