Avisen hevder å kjenne til at hovedstadsklubben har fulgt den norske Malmö-profilen i lengre tid. Bergets nåværende kontrakt med Malmö utløper ved årsskiftet og så langt har ingen ny avtale kommet på plass. Det gir naturligvis grobunn for spekulasjoner rundt hadelendingens framtid.
Brøndby satser hardt for å bryte klubbens titteltørke. I øyeblikket ligger laget på andreplass i Superligaen, kun ett poeng bak ledende Midtjylland. Hovedstadsklubben skal være på jakt etter spillere som kan forsterke laget etter vinterpausen.
UEFA Europa League
Solbakkens FCK stjal poeng fra Malmö
03/10/2019 PÅ 21:11
I et intervju med Eurosport.no tidligere denne måneden la han ikke skjul på at han kunne tenke seg å prøve på et høyere nivå. I høst ble landslagsprofilen pappa for første gang. Vingen la ikke skjul på at han derfor ikke kan hoppe hvilket som helst tilbud.
– Jeg har sagt at jeg har lyst til lå prøve meg på et enda høyere nivå igjen. Om de tilbudene skulle komme, så er det klart det er interessant. Om de ikke skulle komme, så trives jeg veldig godt i Malmö og føler at det også er veldig bra, sa Berget til Eurosport.no da.
Berget har spilt i Malmö de tre siste årene. Det betyr at han fra og med 2018 ikke lenger har krav på de skattefordelene som såkalte utenlandske eksperter kan gjøre krav på de 36 første månedene som arbeidstakere i Sverige.
Ifølge Expressen betyr det at dersom Malmö ønsker å tilby Berget en ny kontrakt tilsvarende den han nå har hatt, må klubben ut med ti millioner kroner mer enn sist. I Malmö skal man samtidig ikke ha gitt opp å forlenge med Jo Inge Berget eller andre av klubbens stjerner.
– Jeg håper og tror på ytterligere kontraktsforlengninger, har Niclas Carlnén i Malmö sagt.
(©NTB/Eurosport.no)
UEFA Europa League
Sarpsborg 08 overrasket i Europa igjen
08/11/2018 PÅ 19:57
UEFA Europa League
Reddet poeng etter Vindheim-scoring
25/10/2018 PÅ 21:02