Populære sporter
All sport
Vis alt

Storslalåmrennet tatt av vinden

Stian Thelen

Oppdatert 12/02/2018 klokken 01:49 GMT+1

Kvinnenes første alpinkonkurranse er utsatt.

Maren Skjøld, Nina, Løseth og Ragnhild Mowinckel

Foto: Scanpix

Vindtrøbbelet for OL-arrangøren fortsetter. Natt til mandag bekrefter FIS at kvinnenes storslalåm ikke vil gå av stabelen mandag og er utsatt. Grunnen er at vindforholdene er ventet å være opp til 20 meter per sekund.
– På grunn av sterk vind og værprognosen for i dag, er storslalåmrennet utsatt, melder FIS i en uttalelse.
Nina Haver-Løseth, Ragnhild Mowinckel, Maren Skjøld og Kristin Lysdahl skulle ha forsvart Norges ære i rennet. Nå er det klart at rennet vil bli gjennomført natt til torsdag klokken 01.30.
Søndag skapte vinden også trøbbel. Utforkonkurransen ble utsatt til torsdag og kvinnenes slopestylekvalifisering i snowboard ble avlyst. Også mandagens treningen før mennens kombinasjon tirsdag ble avlyst.
Eurosports ekspert Lasse Kjus sa følgende om gårsdagens kansellering av utforrennet.
– Det er synd, men kan det ikke avvikles så må det bare utsettes. Sånn er det bare. Vi er litt vant til at det er slik når vi er denne delen av verden. Jeg har kjørt i Nagano og Morioka (Japan, journ.merk). Det var litt lignende situasjoner som oppstod der. Det var mye vær og utfordrende å avvikle, sa Kjus til Eurosport.no.
– At de avlyser med en gang sitter veldig langt inne. De sitter antakelig på veldig gode værmeldinger og da vet de at utsiktene er dårlige, fortsatte Eurosports ekspert.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame