Populære sporter
All sport
Vis alt

Slik forklarer Tarik Elyounoussi den uvirkelige bommen

Eirik Fure

Oppdatert 11/06/2017 klokken 02:04 GMT+2

Elyounoussi hadde få problemer med å innrømme at han gjorde en feil.

VM-kvalifiseringskamp mellom Norge og Tsjekkia p Ullevaal stadion. Tarik Elyounoussi i aksjon i første omgang.

Foto: Scanpix

Ullevaal (Eurosport.no):
En godkjent innsats av Norge havnet på mange måter i skyggen av den grusomme bommen til Tarik Elyounoussi på stillingen 1-1. Lagkamerat Alexander Søderlund var helt umarkert og kunne enkelt spassert ballen i mål, men 29-åringen valgte i stedet å avslutte selv (se bommen nederst i saken).
– Det er ikke noe å si på det. Jeg går for mål alene. Alle skjønner at jeg burde ha sentret til Søderlund. Han står jo helt alene på åpent mål, så den tar jeg, sier Elyounoussi til TVNorge etter kamp.
– Har du nesten for god tid til å tenke?
– Jeg hadde registrert tidlig at jeg skulle skyte, så så jeg Søderlund komme. Jeg vet ikke. Det er for dårlig, så enkelt er det, mente han.
Saken fortsetter under videoen.

– Vi tar det på kammerset

Søderlund slo ut med armene da spissmakkeren bommet. Etter kamp står de begge og smiler når de snakker om den utrolige situasjonen.
– Jeg tenkte at det var 2 mot 1 og at det kunne bli interessant. Det kan skje. Jeg og Tarik fikset dette, humrer Søderlund.
Han bedyrer at han ikke blir kjempesur, men innrømmer at det kokte inni ham etter bommen.
– Du gir selvsagt beskjed om at slik kan du ikke gjøre igjen, heldigvis var det ikke en viktig kamp. Vi tar dette på kammerset, forteller spissen til Eurosport.no.

– Jeg ville spilt ballen

Lagkamerat Håvard Nordtveit var sikker på at det skulle bli mål i den situasjonen.
– Jeg har ikke sett det igjen om Tarik føler at Søderlund kanskje er i offside. Om Søderlund holder seg på rett side skal det bare være å sentre der, men jeg ser at han har lyst til å score selv for det norske landslaget. Det er noe spesielt med det, sier Nordtveit til Eurosport.no.
Mats Møller Dæhli ville løst situasjonen helt annerledes.
– Jeg tror jeg ville spilt ballen, men det er kanskje litt min svakhet også. Akkurat i den situasjonen hadde det nok vært bra om jeg var der, mens i andre situasjoner er det bedre med Tarik som er mye mer direkte, sier Dæhli til Eurosport.no.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame