Populære sporter
All sport
Vis alt

Bendtner markerte seg i dansk seier

Eirik Fure

Oppdatert 05/10/2017 klokken 23:23 GMT+2

Christian Eriksen sørget for en svært viktig seier for Danmark, men dansken snøt Nicklas Bendnter for målgivende.

Nicklas Bendtner

Foto: Getty Images

Montenegro–Danmark 0-1
Danmark har sikret seg et svært godt utgangspunkt med tanke på playoff-plass til VM. 1-0-seieren mot Montenegro gjør at det er en tre poengs luke mellom lagene.
Hvis danskene tar ett poeng mot Romania på søndag, vil de være garantert å ta andreplassen i gruppen. Polen, som ligger tre poeng foran danskene, møter Montenegro.
Christian Eriksen stod for høydepunktet i kampen. Tottenham-spilleren traff blink fra 17 meter, til tross for at det var fire Montenegro-spillere rundt han. Angriperen hadde også et annet brukbar distanseskudd senere i omgangen, men det ble reddet.

Lorden serverte Eriksen

Nicklas Bendtner fikk en halvtime på banen etter å ha blitt bytter inn for Andreas Cornelius. Dansken med 29 scoringer med flagget på brystet ble satt helt på topp, likevel bidro han blant annet i egen boks på defensive dødballer.
89 minutter ut i kampen viste Bendtner både overblikk og pasningsfot. Rosenborg-spilleren lå da litt dypere i banen og spilte Eriksen alene gjennom på strålende vis. En god redning forhindret målgivende for Bendtner som holdt seg til hodet da landsmann Eriksen bommet.
Like etter gjorde Bendtner alt på egen hånd, men avslutningen gikk en halvmeter til side for mål. Lorden ble taklet idet han avsluttet, og ble liggende på bakken, men så ut til å komme komme seg greit fra det.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame