Populære sporter
All sport
Vis alt

Målshowet startet med Bieber-oppvarming

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 19/10/2017 klokken 10:04 GMT+2

Men Niklas Sandberg var ikke helt fornøyd med feiringen etter å ha scoret Norges raskeste hat trick på 40 år.

Sandberg Bieber

Foto: Scanpix

JESSHEIM (Eurosport.no): Han skjønner ikke helt hva han har prestert idet han går av banen. Det er bare noen dager siden Niklas Sandberg (22) satt inne på kontoret til Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim og fikk høre at treneren ikke var helt fornøyd med det han hadde levert på trening i det siste.
Denne gangen er Skogheim stille, mens Sandberg smiler lurt, han har nemlig akkurat skrevet historie.
– Det er en blackout i feiringen og man kun får når man spiller fotball, sier Sandberg til Eurosport.no mens han tråkker rundt på kunstgresset på Jessheim stadion.
Han beskriver øyeblikket etter han satte inn sitt fjerde mål mot Jerv søndag. Det første målet kom i første omgang, de tre neste i andre omgang og innenfor fire minutter.
Artikkelen fortsetter under

Tilbakemeldingen som rører han mest

– Det er det største jeg noen gang har opplevd i karrieren min, fortsetter Sandberg.
Det er dog ikke det raskeste hat tricket i norsk fotball. Det kom i 1977 da Eirik Karlsen satte inn tre mål på to minutter og 40 sekunder for Lillestrøm i møte med Mjøndalen.
Men Sandberg sier han ikke bryr seg så mye om det ble rekord eller ikke. Noe han derimot bryr seg mye om, er tilbakemeldingene han fikk etter kampen.
– Det var egentlig ikke før etter kampen jeg skjønte hvor stort det var det jeg hadde gjort, da jeg fikk sjekket mobilen med meldinger, Twitter og Snapchat.
Og han satte spesielt pris på tilbakemeldingenen han fikk fra lagkamerat Andreas Aalbu:
– Det er spesielt når en god kompis velger å skrive at jeg er den beste spilleren han har spilt med. Det er veldig spesielt, sier 22-åringen.

Fikk ikke matchballen

Feiringen etter det raske hat tricket var heiarop fra tribunen, kebab og noen runder FIFA 18 sammen med broren. Det var Sandberg godt fornøyd med, selv om han savnet en detalj han kunne tatt med hjem i stua, nemlig matchballen.
– Jeg fikk ikke med den hjem, så jeg må spørre om å få den, så jeg kan pynte opp litt i stua hjemme.
Ballen som ble brukt i kampen mellom Ull/Kisa og Jerv var fra hjemmelagets eget ballnett. Det kan med andre ord bli vanskelig å plukke ut den riktige om Sandberg får godkjent forespørselen om å ta den med hjem.

Hører på Bieber før hver kamp

22-åringen tror aldri han vil få oppleve noe sliktpå en fotballbane igjen, det hadde rett og slett blitt for vilt.
På spørsmål om han gjorde noe annerledes før kampen som kan ha gjort en forskjell, er svaret nei. Samme prosedyre og de samme sangene på øret.
– Det er Justin Bieber, sier han kontant.
Sandberg har gjort seg bemerket som Bieber-tilhenger i garderoben på Jessheim, noe på grunn av bekledningen.
– Det har blitt en ny genser. En grå hettegenser med Bieber på, med et bilde der han sitter på en stor motorsykkel før kamp, så den er kul.
Han forklarer at han hører på musikk for å roe seg før kamp, og søndagens kamp tatt i betraktning kan man si at det ser ut til å fungere godt.
– Han er jo bare sykt rå. Han er jo klasse. Jeg liker å høre på musikken hans og å kunne synge med til sangene. Da koser jeg meg, sier han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame