Populære sporter
All sport
Vis alt

Start låner Brann-spiss: – Mye bra på gang

Eirik Fure

Oppdatert 17/08/2017 klokken 09:54 GMT+2

Steffen Lie Skålevik er klar for Start.

Branns Steffen Lie Skålevik og Stabæks Morten Skjønsberg (bak) under eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Brann på Nadderud stadion.

Foto: Scanpix

Brann-angriperen kan allerede få debuten mot Ull/Kisa torsdag. Spissen hentes på lån ut sesongen, skriver Start på sine hjemmesider sent onsdag kveld.
– Vi er kjempefornøyde med å få på plass Steffen. Han er spiller med høy arbeidsmoral og har de nødvendige kvalitetene til å hjelpe oss i tiden fremover. I tillegg gir han angrepet vårt enda mer styrke, kraft og løpskapasitet, sier sportslig leder i Start, Tor Kristian Karlsen.
Aftenbladet har tidligere skrevet at Viking fikk avslått sitt bud på angriperen.
– Jeg er i en alder der jeg trenger spilletid. I Start er det mye bra på gang, de spiller samme formasjon som Brann og jeg vil få spilletid. Jeg tror det er et bra valg, sier Skålevik til Brann.no.
BA mente å vite at Skåleviks lagkompis i Brann Deyver Vega også var nær et utlån til samme klubb. Overgangen var imidlertid avhengig av at Brann fikk landet en avtale for Brighton-spiller Henrik Bjørdal, noe Bergens-klubben ikke fikk til i løpet av overgangsvinduets siste dag. Dermed blir costarikaneren værende i Bergen, i hvert fall i overskuelig fremtid.
Helt på tampen bekreftet Start at de henter Kristján Flóki Finnbogason.
– Dette er en spiller som det har vært stor interesse for i Skandinavia. Vi har hatt mye konkurranse for å få han - og er stolte over at Floki velger å signere for oss, sier sportslig leder i Start, Tor Kristian Karlsen til klubbens hjemmeside.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame