Populære sporter
All sport
Vis alt

Mer hodebry for Deila – Moa tvinges til å legge opp

Espen Blaker

Oppdatert 07/12/2017 klokken 13:49 GMT+1

Samme dag som Christian Grindheim forsvinner til FK Haugesund, er det klart at Moa har spilt sin siste kamp for Vålerenga.

moa

Foto: Eurosport

32-åringens alvorlige kneskade gjør at han legger fotballskoene på hylla.
Etter det Eurosport.no får opplyst, ga Moa beskjed til noen av sine nærmeste venner om beslutningen for noen dager siden.
Vålerenga meldte nyheten selv på sine hjemmesider torsdag ettermiddag.
«Tidligere i høst ble det klart at Mohammed Abdellaoue måtte opereres i kneet han har hatt problemer med i flere år. Etter inngrepet som ble utført på Ullevål Universitetssykehus konkluderte legene med at kneet ikke var i stand til å spille mer fotball, og anbefalte spissen å trappe ned.»
Avgjørelsen offentliggjøres samme dag som Christian Grindheim vender hjem til FK Haugesund. 34-åringen var på utgående kontrakt etter å ha vært i Vålerenga siden 2013.
Vålerenga-trener Ronny Deila hadde på sin side en annen oppfatning av saken når han ble spurt om Moa hadde spilt sin siste kamp for klubben tidligere på dagen.
– Nei, ikke basert på det jeg har forståelse for. Han er sugen på å komme tilbake, men den veien blir tøff, sa Deila til VG.
Moa har slitt enormt med skader siden han forlot Hannover i 2013. For Stuttgart fikk han bare 12 kamper før han returnerte til Oslo-klubben i 2015.
For Vålerenga står han med ni scoringer på 29 kamper iløpet av de tre siste sesongene. Før han dro til Tyskland scoret han 30 på 67 kamper for samme klubb fra 2008 til 2010. Moa startet seniorkarrieren i Skeid i 2003, hvor han står med 40 mål på 86 opptredener.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame