Populære sporter
All sport
Vis alt

Fersk Molde-stjerne rett på skadelista: – Nesten aldri vært skadet før

Mikael Harstad Groven

Publisert 10/08/2017 klokken 09:22 GMT+2

Dårlige nyheter for Ole Gunnar Solskjær og Molde FK bare dager før lørdagens storkamp mot Rosenborg.

Telo Solskjær

Foto: bilde

Molde har vært aktive i sommerens overgangsvindu, og det er slett ikke sikkert de blåhvite er ferdige med å skrive ut sjekker riktig ennå.
  • Få med deg storkampen Molde - Rosenborg, lørdag på Eurosport Player og Eurosport Norge!
Et av hovedmålene har vært å styrke venstresiden. Det klarte man ved å signere svenske Christopher Telo (27) fra Norrköping for to uker siden. Nå er det imidlertid klart av Telo blir ute en stund fremover med en strekkskade.
– Vi håpet at han skulle bli frisk til RBK-kampen (lørdag, red. anm.), men ser at det er tvilsomt. Dessverre dro han på seg en liten strekk med en gang han kom hit. Derfor må Ruben (Gabrielsen), Isak (Ssewankambo) og Petter (Strand) dele på å gjøre den jobben ei stund til, sier Ole Gunnar Solskjær til rbnett.no.
Og han fortsetter:
– For oss er det kjedelig fordi vi har lett lenge etter rett spiller i den posisjonen. Men det er først og fremst trist for Christopher at dette skjer når han kommer til en ny klubb. Han er 27 år, har spilt i Norrköping hele livet og har nesten aldri vært skadet før.
Molde tok en noe heldig, men sterk, borteseier over FK Haugesund (2-0) i cupen onsdag, og er klar for kvartfinale hjemme mot Kristiansund mot slutten av august. Triumfen hadde imidlertid en pris. Playmaker Eirik Hestad forlot Haugesund Stadion på krykker, og er per nå usikker til hjemmekampen mot Rosenborg lørdag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame