Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette sier Deila og AIK-aktuelle Lindkvist om en overgang til svensk fotball

Eirik Fure

Oppdatert 24/06/2017 klokken 20:49 GMT+2

Både Ronny Deila og Rasmus Lindkvist ble spurt om AIK etter seieren mot Lillestrøm.

Ronny Deila

Foto: Scanpix

Rasmus Lindkvist viste seg frem på godt og vondt mot Lillestrøm. Først hadde svensken en uheldig involvering da gjestene tok ledelsen, men derfra og ut stod det meste til terningkast seks med blant annet to målgivende pasninger.
VIF-trener Ronny Deila sprudlet på sidelinjen underveis i kampen, men var mer tilbakeholden da han fikk spørsmål om en eventuell overgang fra Vålerenga til AIK for Lindkvist.
– Vi får se hva som skjer nå. Det er en spiller som er på vei ut av kontrakt som vi ikke har klart å reforhandle med. Da er det interesse rundt han. Det er det ingen tvil om. Han har to assists også. I en stund hvor det er mye spekulasjoner, så klarer han å holde fokus og det er bra, sier Deila til Eurosport.
Eurosport.no vet at AIK la inn bud på spilleren i vinter, men at man da ikke var enige om overgangssummen, og at den svenske klubben nå er i forhandlinger med Vålerenga. Det skal være snakk om en prislapp på rundt 1,5 millioner kroner. Mye tyder på at det vil bli en kontrakt på tre og et halvt år.
Svensken tok med datteren for å feire foran fansen, men nektet å kommentere om det var en måte å takke fansen for siste gang.
– Det jeg kan dele er at jeg er VIF-spiller i dag, og det er her jeg er akkurat nå, sier Lindkvist til Eurosport.
Spillerens agent, Patrick Mörk, har tidligere ikke ønsket å kommentere saken.
picture

Se, her scorer endelig Moa på Ullevaal

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame