• Se Casper Ruuds kvalifiseringskamp starter trolig rundt klokken 15.00. Kampen ser du med Eurosport Player
Mandag starter kvalifiseringen til Wimbledon-turneringen. I første runde av kvalifiseringen skal Casper Ruud møte franske Antoine Hoang. Det ble klart søndag kveld.
Motstanderen til Norges Wimbledon-håp er rangert som nummer 221 på ATP-rankingen. Ruud slo ham så sent som i april i år og mener han kunne fått verre motstandere.
San Diego Open
Team Ruud før Murray-møtet: – Fortsatt en av de tøffeste der ute
30/09/2021 PÅ 07:33
– Jeg møtte ham tidligere i år. Det var på grus, nå blir det på gress. Jeg kjenner ham relativt godt, men han kan komme med overraskelser i morgen som jeg ikke vet om. Han er nok sugen på revansje. Jeg må nok forvente en tøff kamp, sier Ruud til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:
Etter å ha kommet seg til andre runde i de to Grand Slam-turneringene Australia Open og Roland-Garros er nordmannen proppfull av selvtillit. Allerede etter å ha røket ut for Albert Ramos-Viñolas i Roland-Garros rettet Ruud blikket mot det engelske gresset.
Nå har han ladet opp til Wimbledon med å trene på gresset i London.
– Det blir nok en hurtig match siden det er på gress. Jeg tror han kommer til å bli en farlig spiller. Jeg må nok forberede meg på at det kommer raske baller, sier Ruud.
  • Se Casper Ruuds kvalifiseringskamp starter trolig rundt klokken 15.00. Kampen ser du med Eurosport Player
US Open
Sjokk-exit for Ruud: Tapte for 117-rangert nederlender
01/09/2021 PÅ 19:51
US Open
Ruud-kamp utsatt: Meldt voldsomme regnbyger
01/09/2021 PÅ 15:36