Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud enkelt til kvartfinale etter strake sett

Andreas Hopen

Oppdatert 20/08/2021 klokken 00:04 GMT+2

Casper Ruud viste styrke da han feide nummer 14 i verden av hardcourten i Cincinnati.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Casper Ruud Dennis Schwartzman 2-0 (6-4) (6-3)
Casper Ruud imponerte stort i ATP 1000 i Cincinnati torsdag kveld. Nordmannen var opp mot argentineren Diego Schwartzman, men selv om argentineren er rangert som nummer fjorten, viste ikke Ruud noen nåde.
Ruud vant sine to første servegame. I det syvende gamet hadde Ruud muligheten til å breake serbegamet til argentineren, men på tross av to breakmuligheter hentet Schartzmann seg inn med stor støtte på tribunen. På 5-4 fikk Ruud to set-baller, men denne gangen klarte ikke den lille argentineren å forsvare seg mot Ruuds breakball, og det ble 6-4 i første sett.
De to spillerne har møtt hverandre fem ganger før, hvor 29-år gamle Schwartzman har vunnet fire ganger, men forrige gang de møttes var det Ruud som gikk seirende ut.
Ruud fikk også en god start i det andre settet hvor han tok tre strake game, men så kom 29-åringen bedre inn i kampen, og tok det fjerde poengetm før Ruud slo tilbake.
De to skal møtes igjen i Ryder Cup, hvor Ruud er tatt ut på Europa-laget og Schwartzman er tatt ut på verdenslaget ledet av John McEnroe.
Servene sviktet virkelig for Schwartzman på harddekket, og Ruud fikk to nye breakballer. Heldigvis for argentineren klarte han å redde inn sitt andre game med flott spill fremme med nettet.
I sitt siste servegame imponerte Ruud stort, hvor han til slutt - ved hjelp av sin eminente forehand vant et blankt game og tok seg overbevisende enkelt videre til kvartfinalen i Vest & Sør Open.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame