Populære sporter
All sport
Vis alt

Djokovic triumferte i New York, fortsatt ubeseiret i år

Eurosport
AvEurosport

Publisert 29/08/2020 klokken 21:46 GMT+2

Novak Djokovic kronet topptennisens comeback med finaleseier over Milos Raonic i Masters 1000-turneringen i New York. Serberen har ennå ikke tapt i år.

Djokovic gewinnt die Generalprobe für die US Open

Foto: SID

Djokovic la på til 23 strake seirer i 2020 ved å vende til seier etter å ha tapt første sett både i semifinale (mot Roberto Bautista-Agut) og finale.
Fra før var han den eneste spiller som har vunnet alle de ni ATP Masters 1000-turneringene. Med seieren i turneringen som vanligvis avvikles i Cincinnati er han den første som har vunnet alle de ni turneringene minst to ganger hver.
Samtidig tangerte han Rafael Nadals rekord på 35 Masters 1000-titler.
Lørdag vendte Djokovic til seier 4-6, 6-4, 7-6 (7-0) over en spiller som hadde slått ham i deres tre siste innbyrdes oppgjør på hardcourt. Søndag møtte han en spiller han hadde slått 10 ganger av like mange mulige, uansett underlag.
Raonic, som øynet sin (og Canadas) første Masters 1000-tittel, ga ham likevel tøff kamp. Outsideren imponerte stort i første sett og vant det 6-1, men Djokovic lot seg ikke stresse, slo tilbake og vant de to neste 6-3, 6-4. Mens semifinalen varte tre timer, var finalen over på to.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame