Populære sporter
All sport
Vis alt

Skrev tennishistorie: – Veldig stolte

AvNTB

Publisert 08/09/2023 klokken 23:37 GMT+2

Rajeev Ram og Joe Salisbury skrev tennishistorie med sin seier i doublefinalen i US Open. De er alene om å ha vunnet tittelen tre år på rad.

Rajeev Ram (t.v.) og Joe Salisbury (t.h.)

Foto: Getty Images

  • Følg Alcaraz mot Medvedev i semifinalen i US Open natt til lørdag på discovery+ og Eurosport Norge.
Den 39-årige amerikaneren Ram og den 31-årige briten Salisbury har fire Grand Slam-titler totalt, men tre av dem har altså kommet i New York de tre siste årene. I finalen slo de indiske Rohan Bopanna og australske Matthew Ebden 2-6, 6-3, 6-4.
– Dette samarbeidet er spesielt. Vi har spilt sammen i fem år og kjenner hverandre veldig godt. Vi vet begge at den andre kommer til å gi alt helt til slutt, sa Salisbury.
– Vi er veldig stolte av det vi gjorde i dag.
43-årige Bopanna været sin første Grand Slam-tittel etter godt spill i første sett, men i 35 graders varme besluttet hoveddommeren at taket på Arthur Ashe stadion måtte lukkes for å beskytte mot solsteken. Etter pausen vendte Ram og Salisbury kampen.
Bopanna viste stor sportsånd da han på et kritisk punkt i kampen ba dommeren om å gi et poeng til motstanderne fordi et vinnerslag fra Ebden hadde vært borti armen hans før ballen krysset nettet.
– Vi har spilt i nesten 20 år, og jeg har aldri opplevd noe slikt. Vi ante ikke at ballen hadde vært borti armen din. Du er en inspirasjon, sa Ram henvendt til Bopanna.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame