Populære sporter
All sport
Vis alt

Medvedev møter Djokovic i US Open-finalen

Noah Waag

Oppdatert 09/09/2023 klokken 09:54 GMT+2

Daniil Medvedev slo tittelforsvareren Carlos Alcaraz i semifinalen i US Open. Nå er han klar for finalen der Novak Djokovic venter.

Alcaraz - Medvedev - US Open høydepunkter

Novak Djokovic ble fredag kveld klar for sin fjerde Grand Slam-finale i år etter å ha slått det amerikanske stjerneskuddet Ben Shelton i strake sett i US Open. Med det har Serberen vunnet 22 av hans siste 23 Grand Slam-semifinaler.
Noen timer senere avsluttet Daniil Medvedev spanjolen Carlos Alcaraz' periode som regjerende US Open-mester etter at han slo ham med sifrene 7-6 (3), 6-1, 3-6 og 6-3.
– Jeg sa at jeg måtte spille til elleve av ti på skalaen, men jeg spilte 12 av ti bortsett fra det tredje settet. Han (Alcaraz) er helt utrolig. Om man skal slå ham må man spille sin beste tennis noensinne, sa Medvedev etter kampen.
Alcaraz var naturlignok ikke like fornøyd etter kampen.
– Jeg mistet det helt i det første settet. Jeg kjempet i 50 minutter og så mistet jeg det på fire poeng. Det var tøft å svelge, sa Alcaraz.
Medvedev, som er seedet som nummer 3, vant sin eneste Grand Slam-tittel på Flushing Meadows i 2021 da han beseiret Djokovic i finalen det året.
Årets finale i US Open blir Djokovic' 36. Grand Slam-finale.
Djokovic er sikret å bli verdensener når rankingen oppdateres mandag. Han hadde ingen poeng å forsvare i årets US Open-turnering etter som at han ikke fikk innpass i fjor som følge av at han ikke er vaksinert mot koronaviruset.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame