US Open-eventyret over i doubleturneringen for Ulrikke Eikeri og partneren etter tap

Even Lübeck

Publisert 02/09/2022 klokken 22:36 GMT+2

Ulrikke Eikeri og hennes partner Aliona Zadoinov var sjanseløse i andre runde i US Open mot Anna Danilina og Beatriz Haddad. Eikeri/Zadoinov tapte 1-6, 5-7.

Ulrikke Eikeri

• Se US Open på discovery+
Etter seier i den første runden for Eikeri og makkeren over Irina Begu og Raluca-Ioana Olaru med sifrene 4-6, 6-3, 6-3, sa det stopp mot Anna Danilina og Beatriz Haddad i andre runde fredag kveld norsk tid. Kampen var over etter en time og 19 minutter.
Eikeri og Zadoinov havnet bakpå fra første ball og ble brutt tre ganger i det første settet. Det tapte duoen 1-6.
I det andre settet holdt Eikeri og Zadoinov egen serve i sitt første game, før de ble brutt i det neste til 1-3. Så viste duoen muskler på 2-4 og brøt tilbake, og da de klarte å holde egen serve i gamet etter, sto det 4-4. Men da de ble brutt på 5-6 ble det exit for nordmannen.
Dermed klarte ikke Eikeri å følge opp den sterke 2. plassen fra Roland-Garros i starten av juni, da hun og makker Joran Vliegen tapte finalen 6-7, 2-6.
Eikeri står fortsatt med en turneringsseier i 2022, da hun vant Challenger-turneringen Contrexeville i starten av juni med makker Tereza Mihalikova etter seier 7-6, 6-2 i finalen.
Eikeri står med én tittel i double på WTA-nivå, fra 2021, og én tittel på Challenger-nivå.