Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud på hodet ut av Swedish Open i første runde: – Ikke en bra kamp av Casper

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 16/07/2019 klokken 15:11 GMT+2

Casper Ruud (20) hadde en ambisjon om å overgå fjorårets kvartfinale. Det ble i stedet bom stopp allerede i første runde.

Casper Ruud

Foto: Scanpix

OSLO / BORÅS (Eurosport.no):
– Huff, ja, ikke noe bra dag for Casper. Dzumhur var flink til å ikke få Casper til å spille forehand, og Casper var for dårlig til å komme i gang med sin egen forehand, egentlig. Han klarte å nøytralisere forehanden til Casper veldig bra, mens Casper burde nok vært litt råere, kommet seg mer rundt og servet litt smartere for å slippe å få de harde returene nede i beina. Så ikke noen bra kamp av Casper, synes jeg, men litt kreds til Dzumhur som gjorde det vanskelig, sier pappa og trener Christian Ruud til Eurosport.
20-åringen kom til kvartfinalen i samme turnering i fjor, og avslørte overfor Eurosport i forkant at ambisjonene var å minst oppnå det samme i år, men helst enda bedre.
Dzumhur – som er 95 i verden, men har vært oppe på 23. plass – viste frem sine følsomme stoppballer, men fikk noen ganger smake egen medisin av Ruud, som tidsvis måtte slite med å spille ut den løpssterke bosnieren fra grunnlinja.
Dermed ble det et jevnt første sett, der spillerne fulgte hverandre uten å klare å bryte serven, helt til Dzumhur klarte nettopp det og gikk opp til 5-4. Han tok også det neste gamet og dermed første sett.
En kalddusj for nordmannen der, som måtte svare umiddelbart.
(Artikkelen fortsetter under)
Men det andre settet startet med at begge først brøt hverandre, før Dzumhur brøt blankt og gikk opp til 2-1. Dermed også en veldig tøff start i akt nummer to.
Et ekstra symptomatisk bilde på at Ruud ikke var i sin beste form, fikk man da nordmannen falt og endte i grusen, mens ballen forsvant forbi ham og Dzumhur enkelt gikk opp til 4-1.
Utover i andre sett ble forskjellen bare større, og Ruud var i realiteten sjanseløs mot bosnieren.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame