Etter å ha vunnet sin første ATP-tittel i Argentina Open denne helgen, ble han slått ut i første runde av Rio Open tirsdag.
– Det var selvfølgelig et litt kjipt tap. Det var relativt jevnt, 7-6, 7-5 så jeg følte jeg var ganske nær ved å, kanskje ikke knekke han, men klare å bryte serven hans, spesielt i andre sett. Men jeg klarte liksom ikke å få det til på de sjansene jeg hadde og han servet godt og spilte ganske bra synes jeg, sier Casper Ruud dagen etter tapet mot Gianluca Mager tirsdag.
Følg Laver Cup
Ruud avsluttet Laver Cup med bøtteløfting og showkamp
I GÅR PÅ 20:22
Søndag skrev nordmannen tennishistorie, da han ble den første nordmannen som vant en ATP-turnering. Da vant han over Pedro Sousa. Kun to dager senere ventet ny turnering i Rio.
– Jeg må jo ærlig innrømme at det har vært litt vanskelig å omstille seg helt til Rio. Jeg har selvfølgelig vært fornøyd med det som skjedde i Buenos Aires, jeg føler jeg har klart å nullstille meg bra, men banen er litt annerledes her, forholdene er annerledes og det er en annen type ball de spiller med her. Så jeg skulle gjerne hatt en dag til eller to for å forberede meg til kampen, men sånn ble det ikke denne gangen og da har man hvert fall lært litt i en slik situasjon, sier han, før han legger til:
– Forhåpentligvis kommer det flere slike situasjoner hvor man vinner en turnering og skal spille en ny turnering bare noen dager etterpå.
Se matchballen fra kampen mot Mager her:

Kjempet og holdt unna flere matchballer – måtte gi tapt: – Brutalt

Følg Laver Cup
Briljerer med trikseferdigheter: – Ikke oppkalt etter Maradona uten grunn
I GÅR PÅ 20:04
Følg Laver Cup
Her får de pokalen av legenden
I GÅR PÅ 18:49