Populære sporter
All sport
Vis alt

Han blir Ruuds første motstander i Monte Carlo

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 12/04/2022 klokken 19:13 GMT+2

Etter å ha beseiret Aslan Karatsev i den første runden, venter nå verdenssjuer Casper Ruud for 18 år gamle Holger Rune fra Danmark.

Holger Rune.

Foto: Getty Images

  • Casper Ruud møter Holger Rune i 2. runde i Masters 1000-turneringen i Monte Carlo - se kampen på Eurosport Norge og discovery+
Holger Rune - Aslan Karatsev 2-1 (7-6, 4-6, 6-3)
Det er deiligt å være dansk i Monte Carlo.
Iallfall for Holger Rune, som etter kampen mot russiske Aslan Karatsev er videre i turneringen i Monte Carlo.

– En uredd spiller

Det betyr at det blir et nordisk møte i 2. runde, for nå venter Casper Ruud i den neste kampen.
Ruud og Rune har møtt hverandre to ganger tidligere. Første gang var i samme turnering i Monte Carlo i fjor, før de to møttes i svenske Båstad noen måneder senere. Nordmannen seilte gjennom de to oppgjørene uten særlig problemer.
– Rune er en uredd spiller. Han er i god form, så får jeg prøve å bruke de to seierne jeg har hatt mot han til min fordel. Jeg spilte veldig bra i de kampene, så jeg håper jeg fortsetter med det i morgen, sier Snarøya-gutten til Discovery.
  • Kampen mellom Holger Rune og Casper Ruud ser du onsdag fra cirka klokken 13:00 på discovery+ og Eurosport Norge

Gleder seg til Ruud-møte

Holger Rune åpnet kampen sterkt mot Aslan Karatsev og ledet hele 5-2 i det første settet, før den russiske bjørnen våknet og tok de neste tre gamene. Det endte til slutt med tie break i det første settet, der Holger Rune til slutt trakk det lengste strået.
Til tross for at Karatsev kom tilbake i kampen og sikret det andre settet 6-4, var det dansken som kunne juble for avansement i den første kampen på den rødbrune grusen i Monaco.
I det tredje ble det 6-3 i favør Holger Rune.
– Det blir en vanvittig kul kamp. Casper har gjort det utrolig bra de siste årene, og det blir veldig kult å møte han nå. Det at en spiller fra Skandinavia er på et så høyt nivå er veldig inspirerende, sier Rune etter seieren over Karatsev.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame