Populære sporter
All sport
Vis alt

Nye skaderykter rundt stjernen – kan gå glipp av storturnering

Vegard Kjøllmoen Steien

Publisert 14/05/2024 klokken 14:56 GMT+2

Den italienske verdensstjernen kjemper en kamp mot klokka.

Jannik Sinner.

Foto: Getty Images

  • Følg Casper Ruud og resten av tenniseliten i Roland-Garros fra 20. mai på Eurosport.no og den nye strømmetjenesten Max!
Jannik Sinner var en av de store favorittene til å vinne Roland Garros dersom han fant formen i tide, men nå ser det stadig mer sannsynlig ut at han må stå over årets andre grand slam.
Verdenstoeren sliter fortsatt med hofteskaden som tvang ham til å trekke seg fra Madrid Open tidligere denne måneden. Skaden gjorde også at Sinner ikke fikk mulighet til å stille til start i Masters 1000-turneringen som spilles i Roma nå.
Nå går ryktene i Italia på at det nå er høyst tvilsomt at Sinner vil komme seg tilbake på grusen i tide til storturneringen i Frankrike som starter neste uke.
Ifølge italienske Gazzetta Dello Sport skal Sinner ha blitt fulgt opp av leger i Torino i flere dager, og den italienske stjernen har blitt rådet om ikke å stille til start i Roland-Garros. Skaden skal ikke være alvorlig, men det er en type betennelse som han må være forsiktig med.
Dersom Sinner ikke rekker turneringen, kan han fortsatt stå igjen som verdensener etter årets andre grand slam. Italieneren tar over tronen dersom Novak Djokovic ikke tar seg til finalen.

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame