Populære sporter
All sport
Vis alt

Må spise sine egne ord etter Ruud-spådom: – Trodde ikke han hadde det som trengtes

Joakim Opphus

Publisert 10/06/2023 klokken 21:48 GMT+2

Casper Ruud fortsetter å bevise de som ikke har troen på han at de tar feil.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

  • Følg finalen i Roland-Garros mellom Casper Ruud og Novak Djokovic på discovery+, TV Norge og Eurosport.no. Kampen er satt opp fra og med 14.30.
Trioen bak verdens mest avspilte tennispodcast, «The Tennis Podcast», erkjenner at de har undervurdert nordmannen.
– Jeg må slutte å bli overrasket av Casper Ruud som gjør store ting. Jeg sa det samme etter fjorårets Roland Garros-finale, etter US Open og etter ATP Finals og jeg gjorde det samme i år. Det er et forsett og endre meningen min om Casper Ruud, sier Chaterine Whitaker i den nyeste episoden av podcasten.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Ruud satt ut etter dilemma fra Hovland: – Veldig godt spørsmål

Hun får støtte fra sin podcast-makker David Law.
– Jeg er i akkurat samme båt som deg. Det er ikke ofte du har en gjennombruddssesong slik som han hadde i fjor, og som klarer å følge den opp året etter. Man klarer ikke det dersom man ikke er en av de aller beste spillerne i sin generasjon, sier han.
Law innrømmer at han ikke hadde troen på at Ruud skulle kjempe om de største titlene igjen.
– Jeg trodde ikke han var en spiller som hadde det som trengtes for å fortsette å nå Grand Slam-finaler. Han har nådd tre av de siste fem Grand Slam-finalene. Det er utrolig. Han har bare spilt bedre og bedre gjennom hele turnering. Jeg synes han spilte utmerket mot Holger Rune.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Alcaraz-slag sjokkerer: – Hvordan er det mulig?!

Siste medlem av podcasten Matt Roberts er meget overrasket over at nordmannen befinner seg i nok en Roland-Garros-finale.
– Det er virkelig overraskende at han har nådd denne finalen. Jeg har dømt ham ut i fra formen hans denne sesongen så langt som har vært nesten identisk forrige sesong, sier Roberts som mener resultatene tidligere i vår var under pari.
– Men nok en gang så har han funnet formen i Roland-Garros, og det to kampene mot Rune og Zverev var veldig imponerende.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame