Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud etter finaletapet i Paris: – Mange år igjen

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 06/06/2022 klokken 18:58 GMT+2

Casper Ruud ville ikke deppe nevneverdig over finaletapet for Rafael Nadal i Roland-Garros. Nordmannen fikk bevist for seg selv at han hører hjemme der.

Rafael Nadal og Casper Ruud

Foto: Getty Images

– Det er ikke vits å henge for mye med hodet. Det er mange som ikke hadde forventet noe annet, egentlig. Det skulle gjerne vært litt jevnere, men det var en morsom kamp og noe jeg kommer til å ha med meg i mange år, sa Ruud på pressekonferansen.
Nordmannen tapte i strake sett for idolet Nadal, som med triumfen tok sin 22. Grand Slam-tittel og sin 14. i Roland-Garros.
– Det var en ny situasjon for meg, og hvis jeg kommer tilbake i en lignende situasjon skal jeg tenke på at jeg har gjort det en gang før, fortsatte han.
Etter kampen snakket Ruud om ønsket om å holde på like lenge som Nadal. Han nevnte også verdensener Novak Djokovic og Roger Federer i samme setning.
– Jeg har mange år igjen om jeg kan holde på like lenge som dem. Det kommer forhåpentlig flere store norske øyeblikk, sa Ruud.
23-åringen slet med noen skader i sesonginnledningen, og det var derfor ekstra gledelig at han kom seg helt til finalen.
– Nå har jeg bevist for meg selv at jeg klarer to uker med det mest intensive vi har i denne idretten. På slutten merket jeg at jeg var litt fysisk sliten, sa nordmannen.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame