Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud slått ut for andre gang i dag etter marerittstart

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 31/05/2019 klokken 20:20 GMT+2

Casper Ruud hadde ikke mye hvile fra den mye omtalte kampen mot Roger Federer, før han igjen stod på grusen. Men i double ble det tøft for nordmannen og Miomir Kecmanović.

Ruud og Kecmanović

Foto: Eurosport

Litt drikke, litt mat og litt hvile. Det var alt Casper Ruud rakk før han skulle i aksjon igjen etter å ha blitt slått ut av tennislegenden Roger Federer.
For nordmannen gikk videre til andre runde i double i Paris, og sammen med Kecmanović skulle han møte argentinerne Federico Delbonis og Guillermo Duran.
I det første settet ble Ruud og makkeren fullstendig overkjørt, med hele 6-0 til nordmannens motstandere.
De to slo derimot tilbake i det andre settet, der de vant med imponerende 6-1.
Men dette var en kamp som svingte veldig, og over i det tredje settet var han og Kecmanović tilbake igjen til å slite mer.
– Starten i det avgjørende settet, synes jeg er bra, men så kommer Miomir inn i en dårlig periode. Jeg synes han er litt svakere enn Casper i det siste settet med en del inngripener ved nettet og noen returer som ikke er bra nok. Det var en fortjent seier til argentinerne her, men her hadde vi en kjempemulighet til å få Casper inn i en tredjerunde i double, sa Eurosport-kommentator, Svein-Espen Lindås Olsen
Delbonis og Duran spilte et bra tredjesett, og med sifrene 6-2 kunne de juble for avansement, mens Ruud ble slått ut for andre gang på få timer.
picture

Se høydepunktene fra «den største kampen i norsk tennishistorie»

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen