Casper Ruud - Yuichi Sugita 6-1, 6-3, 6-1

Avansementet var aldri i fare. Slik Andrej Rublev hadde framstått mot Ruud i helgen, var Ruud denne gangen alltid et par hakk over motstanderen. Japanske Yuichi Sugita fikk tidvis slite voldsomt med Ruuds kvaliteter.

Forte Village Sardegna Open
Sjokk-exit for Casper Ruud: – Ikke i nærheten
15/10/2020 PÅ 08:57

– Det er en ren maktdemonstrasjon mannen fra Snarøya viser!

– Du merker at Casper har et gir han kan sette opp til. Hver gang Sugita begynner å yppe seg, så drar han på litt ekstra, oppsummerte Eurosports kommentator.

Tidvis lekent

Nordmannen strålte fra start i kampen mot japaneren, og selv om man fikk inntrykk av at han ikke tok ut alt han hadde av krefter og ferdigheter, lot mannen i bua seg imponere.

– Bra serving bak de siste poengene til Casper her nå, konstanterte Eurosport-kommentator Sverre Krogh Sundbø.

Det endte med en overlegen 6-1 i det første settet til Casper Ruud.

Like overlegen var han ikke i det andre, da Sugita gjorde litt mer motstand. Men også her ble det til slutt nokså overbevisende. 6-3 og full kontroll fra Ruud. Tidvis var forehand-spillet til Casper Ruud også svært så eminent.

– Det er helt rått! Han spiller Sugita ut av banen. Her ser vi virkelig råskapen han har i forehand-gamet sitt, utbrøt Krogh Sundbø.

Også det tredje settet ble plankekjøring. Vårt norske håp vant til slutt

Sikter mot tredje semifinale på rad

Casper Ruud ble intervjuet av Espen Tvedt og co. i Eurosports tennis-studio i forkant av kampen. Da innrømmet han at tre semifinaler på rad er et slags mål.

– Det aller beste hadde vært å nå komme til tre semifinaler på rad. Men det er langt dit, og jeg må fokusere på å komme meg forbi de første rundene. Jeg skal gjøre mitt beste, også får vi snakkes nærmere om det kan bli nok en semifinale.

Ruud har kommet til semien i begge de to siste turneringene han har deltatt i.

Forte Village Sardegna Open
Har yppet seg mot verdens beste – dette mener Ruud han har lært av det
14/10/2020 PÅ 21:51
Roland-Garros
Frustrert Ruud i dommerdiskusjon: - Ikke akkurat en hyggelig dialog
02/10/2020 PÅ 11:25