• Casper Ruud videre til 2. runde: Se nordmannens kamp mot Albert Ramos-Viñolas torsdag på Eurosport Player
Mens Casper Ruud storspiller på den franske grusen i Roland-Garros, har han fått frikort inn i hovedturneringen i Swedish Open i juli.
Tidligere har 19-åringen spilt Båstad Challenger og kvalifisert seg til Stockholm Open, men aldri Swedish Open. Nå har han fått frikort til ATP 250-turneringen i Båstad.
US Open
Sjokk-exit for Ruud: Tapte for 117-rangert nederlender
01/09/2021 PÅ 19:51
– En sjenerøs gest fra turneringsledelsen som vi verdsetter høyt. Når det kommer til ATP Tour-turneringer, så er Sverige så nære hjemmebane som det går an å komme. Jeg håper det kommer mye folk fra Norge, og Båstad er et fantastisk sted med en enestående tennisarena, sier Ruud i en uttalelse.
Unggutten forbereder seg i disse dager på å møte spanske Albert Ramos-Viñolas i 2. runde av Roland-Garros.
– Vi gjør alltid vårt beste for å forsøke å hjelpe lokale talenter, og når det kommer til Casper betrakter vi ham som så godt som lokal. Casper er en ung spiller med stort potensial, spesielt på grus. Det har han vist flere ganger og forhåpentlig får vi se det i Båstad denne sommeren, sier turneringsdirektør Christer Hult i en pressemelding.
Swedish Open er en del av den internasjonale ATP-touren. Turneringen starter 15. juli, og regjerende mester er David Ferrer.
  • Casper Ruud videre til 2. runde: Se nordmannens kamp mot Albert Ramos-Viñolas torsdag på Eurosport Player
(©NTB)
US Open
Ruud-kamp utsatt: Meldt voldsomme regnbyger
01/09/2021 PÅ 15:36
US Open
Stolt over sønnens enorme steg: – Ligger foran skjema
30/08/2021 PÅ 09:55