Populære sporter
All sport
Vis alt

Innbringende Paris-tur for Ruud

Eurosport
AvEurosport

Publisert 31/05/2018 klokken 18:46 GMT+2

Casper Ruud kan trøste seg med en god slump penger etter å ha blitt slått ut av Roland-Garros. Nordmannen spilte inn 755.000 kroner i Grand Slam-turneringen.

Casper Ruud

Foto: Scanpix

Det norske tennistalentet røk ut av den prestisjetunge turneringen i annen runde mot spanske Albert Ramos-Viñolas (30). Men Snarøya-gutten kan likevel smile hele veien til banken.
Dersom Ruud hadde tatt seg videre til tredje runde kunne han riktig nok ha plusset på ytterligere 487.000 kroner, totalt 1,24 millioner kroner i premiepenger. Og det er et stykke opp til summen vinneren av den prestisjetunge turneringen får: 21 millioner kroner.
Før turneringen i Paris hadde 19-åringen spilt inn snaut 1,1 million kroner i år, viser tall fra aptworldtour. Totalt i karrieren er summen i overkant av 3,2 millioner kroner.
En del av pengene er kommet fra deltakelsen i Australian Open i januar. Der tok nordmannen seg også til annen runde, noe som ga ham i overkant av 565.000 kroner i premiepenger.
Nå kan han plusse på ytterligere en pen sum for sin innsats i Roland-Garros.
I april og mai tok Ruud seg til finalen i to Challenger-turneringer (nivå fire i ATP-systemet) i Italia og Portugal, men tapte begge finalekampene.
Casper Ruud ligger for øyeblikket som nummer 157 på verdensrankingen, men kan trolig vente seg et ordentlig løft etter den gode innsatsen på grusen i Paris.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame