Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud slapp med skrekken: Slo tilbake og tok seg videre i Canada

Helene Fineide

Oppdatert 11/08/2022 klokken 23:29 GMT+2

Til tross tiebreak-tap og en skjennepreken fra dommeren, så slo Casper Ruud tilbake mot spanske Roberto Bautista Agut, og tok seg videre i Masters 1000-turneringen i Montreal.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Casper Ruud - Roberto Bautista Agut 2-1 (6-7, 7-6, 6-4)
I det som skulle bli en langdrygd kveld med både toalettkrangling og et kraftig regnvær, klarte Casper Ruud til slutt å ro seieren i land på hardcourten i Canada.

Bisarr toalett-krangel

Det hele startet med et tett førstesett mellom Ruud og spanjolen, og som til slutt måtte avgjøres i tiebreak - et tiebreak nordmannen gikk tapende ut av. Dermed ble det klart for et avgjørende andresett for Ruud, for å kjempe om videre deltakelse i Masters 1000-turneringen i Montreal.
Men før det skjebnesvangre andresettet, måtte Ruud innfinne seg i en aldri så liten skjennepreken fra dagens kampleder. En toalettpause som skapte forvirring, resulterte i en solid månedslønn i bot for 23-åringen.
Se video av hendelsen her: (Saken fortsetter under videoen)
picture

Casper Ruud i diskusjon med dommeren: – Er det tre tusen dollar bot, eller noe?

Ruud ristet derimot av seg leksjonen fra dommeren raskt, og gjorde seg klar for å snu det hele. Og det startet også godt for 23-åringen som gikk opp til 3-1 i det andre settet etter godt spill.
Men med en seierslysten spanjol på motsatt banehalvdel, måtte også det andre settet avgjøres på tiebreak. Denne gangen var Ruud nådeløs, og berget settet og med det også håpet om videre avansement.

Regnvær stoppet kampen

I det kampens tredje og avgjørende sett omsider skulle avgjøres, åpnet plutselig himmelens sluser seg opp for fullt. Dermed rømte både spillere, tilskuere og det som måtte være, innendørs i ly av regnet og et endelig sluttresultat måtte avvente til regnbygene hadde passert.
Kampen ble tatt opp igjen, og det var spanjolen som innledet best. Ruud svarte raskt, og dro fra Bautista Agut. Etter flere matchballer på 5-4 gikk det til slutt for nordmannen som utnyttet sin siste matchball og vant det siste settet.
Dermed tok han seg videre til neste runde, hvor han møter Cameron Norrie eller Felix Auger-Aliassime.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame