Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud klar for semifinale etter maktdemonstrasjon: – Alt gikk min vei

Lisa Amdam Tetlie

Oppdatert 12/08/2022 klokken 23:34 GMT+2

Casper Ruud fikk drømmestarten i Montreal og tok seg enkelt videre mot Felix Auger Aliassime.

Se høydepunktene: Casper Ruud lekte seg til semifinale i National Bank Open

  • Følg Casper Ruud i National Bank Open på discovery+
Casper Ruud - Felix Auger-Aliassime 2-0 (6-1, 6-2)
Nordmannen tok seg enkelt videre mot kanadieren foran hjemmepublikummet i Montreal etter en enorm maktdemonstrasjon. Med seieren er han klar for sin sjette semifinale i ATP Masters 1000-turneringene.
– Det er en av de dagene hvor alt går en vei, og i dag gikk det heldigvis min vei. Når man spiller mot en så god spiller som Felix må man stole på at noen marginer går sin vei, men jeg trodde ikke at alle skulle gå min vei, sa Ruud til arrangøren etter seieren i Canada.
Se høydepunktene øverst i saken.

– Publikum får sjokk

Første sett startet mørkt for nordmannen som tapte det første poenget strakt mot Auger-Aliassime. Det snudde fort, og kanadierens første poeng ble det eneste i settet. Med en enorm maktoppvisning tok Ruud det første settet med seks strake poeng.
– Publikum får jo sjokk utpå her. Ikke det de kom for å se denne fredags ettermiddagen. Casper er en skikkelig «party pooper» utpå her nå, sa Discoverys kommentator Svein-Espen Lindås Olsen.
Har du sett denne? Saken fortsetter under videoen.
picture

Casper Ruud i diskusjon med dommeren: – Er det tre tusen dollar bot, eller noe?

I det andre settet brøt Ruud flere ganger, og tok fire strake poeng uten mye trøbbel. På det femte poenget snudde hellet i et øyeblikk for nordmannen, og kanadieren reduserte til 4-1. Nordmannen svarte raskt på det tapte poenget, og karet seg til settets sjette poeng.
Kanadieren satte igjen en viss spenning i kampen da han tok sitt andre poeng i settet. Det sto likevel ikke til å redde for 22-åringen, da Ruud responderte med å ta det siste poenget og dermed også det andre settet.
Ruud møter polske Hubert Hurkacz i semifinalen. Polakken er ranket som nummer 10 i verden.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame