Casper Ruud - Henri Laaksonen 2-0 (6-1, 6-2)
23-åringen fra Snarøya tok tidlig kontrollen mot sveitsiske Henri Laaksonen. Den norske verdensåtteren brøt serven til den sveitisiske motstanderen to ganger i første sett.
Det samme gjorde han i det andre. Dermed kunne Casper Ruud juble for avansement i ATP 1000-turneringen i Miami. Kampen var over etter kun 49 minutter på hardcourten.
Roland-Garros
Overlegen Nadal tok tittel nummer 14 mot Ruud: – Jeg klarte ikke å finne noe svar
05/06/2022 PÅ 15:31
– Det ble en perfekt start og fløt bra. Jeg følte det gikk bra fra første til siste poeng. Spillet satt, og servingen var veldig mye bedre enn forrige turnering. Det har jeg trent mye på, så det er gøy å få det til når man spiller match igjen, sier Ruud etter kampen.

Jakter revansje

Ruuds neste motstander i Miami blir kasakhstanske Aleksander Bublik. 24-åringen slo Ruud da Norge tapte mot Kasakhstan i Davis Cup for tre uker siden.
– Han trakk det lengste strået i Oslo, så jeg får prøve å ta revansj, rett og slett, sier Ruud.
Bublik er kjent for sin underholdende spillestil og er ranket som nummer 33 i verden. Seieren hans i Davis Cup var den første på fire forsøk. Casper Ruud slo Bublik to ganger i 2021.
– Han var vel ikke helt på formtopp i Davis Cup i Oslo, så jeg må si at det er en større sjanse for at han tar tilbake tronen mellom de to på søndag, sier Discoverys tennisekspert Øivind Sørvald.
NTB/Eurosport
Sett denne?

Kyrgios måper av sitt eget treff

Roland-Garros
Casper Ruud - Holger Rune - Roland-Garros høydepunkter
01/06/2022 PÅ 23:38
Roland-Garros
Historiske Ruud videre i Roland Garros etter episk femsetter: – Lettelse
28/05/2022 PÅ 19:51