Populære sporter
All sport
Vis alt

Casper Ruud møter 103-ranket argentiner i semifinalen: – En man burde se opp for framover

Tiril Haga

Oppdatert 01/04/2022 klokken 11:03 GMT+2

Man skal ikke skimse av den lave rankingen til Francisco Cerundolo, mener discoverys tennis-ekspert Øivind Sørvald.

Sjekk trikset til Ruud som fikk publikum til å gå av skaftet

– Han er «up and coming» og man burde se opp for han i tiden framover, sier Discoverys tennis-ekspert Øivind Sørvald om Casper Ruuds kommende motstander i semifinalen av Miami Open fredag kveld norsk tid.
Ruud møter argentinske Francisco Cerundolo når han skal kjempe om sin første finaleplass i en Master 1000-turnering. Cerundolo er ranket som nummer 103 i verden og tok seg til semifnalen da italienske Jannik Sinner måtte trekke seg på grunn av fotblemmer.
– Cerundolo er på vei oppover og er mye bedre enn den rankingen han har nå, mener Sørvald.
Så du trikset til Ruud i semifinalen? Se video i toppen av saken.

– Må ikke undervurderes

Spilleren fra Buenos Aires er tidenes laveste rangerte spiller som tar seg til en semifinale i Miami. Det er også første gang på ti år at en spiller når semifinalen i sin Master 1000-debut.
Den 23-år gamle argentinerens karrierebeste ranking er 76, som han oppnådde i februar i år. Han begynte å spille profesjonelt i 2018.
På veien til semifinalen i Miami Open har Cerundolo vunnet over amerikanske Frances Tiafoe (ranket som nr. 31) og franske Gael Monfils (ranket som nr. 24).
– Han er en veldig god spiller og må ikke undervurderes. Casper må ta han på alvor, mener Sørvald som legger til at argentineren har en flott forehand, flytter seg godt og er en god grunnlinjespiller.
Se intervjuet med Ruud etter seieren mot Zverev. Saken fortsetter under videoen:
picture

Hør hva Ruud sa etter seieren mot Zverev

Fra underdog til storfavoritt

– Nå ønsker jeg at det bare fortsetter. Dette var den største utfordringen min hittil i turneringen, og fredag kommer det en ny tøff utfordring. Jeg håper jeg kan ta med meg det jeg har lært i de tre tidligere Masters 1000-semifinalene og bruke det under fredagens kamp, sa Ruud etter seieren mot verdensfirer Alexander Zverev i kvartfinalen.
De tidligere tre semifinalene i Master 1000 har Ruud vært underdog og tapt. Denne gang er normannen storfavoritt.
– Tror du Ruud føler litt på presset?
– Casper føler nok litt på det ettersom han er favoritt. Men jeg tror at hvis han spiller i nærheten av det han gjorde mot Zverev så blir det vanskelig for argentineren.
Sett denne?
picture

Se høydepunktene: Ruud med råsterk seier mot Zverev

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame