Populære sporter
All sport
Vis alt

Slik spilles de første kampene i Laver Cup

Joakim Opphus

Oppdatert 22/09/2023 klokken 12:32 GMT+2

Kapteinene for Team Europa og Team World, Björn Borg og John McEnroe, har tatt ut spillerne som skal åpne årets Laver Cup.

Casper Ruud sammen med kaptein for Team Europe i Laver Cup, Björn Borg.

Foto: Getty Images

  • Følg første dag fra Laver Cup fra kl. 21:30 på discovery+ og Eurosport Norge
Dessverre for norske tennisfans blir det ingen Casper Ruud på første dag. Nordmannen spiller hverken en av de tre singles-kampene eller i doublekampen som avslutter dag én.
I den første kampen er det to unge og fremadstormende spillere som møtes. Franske Arthur Fils (19) møter US Open-finalist, Ben Shelton (20) fra USA.
I kamp to er de spanske Alejandro Davidovich Fokina (24) som representer Team Europa. Han møter argentineren Francisco Cerundolo (25).
Veteranen Gael Monfils (37) er kaptein Borgs utvalgte i den siste singlekampen fredag (natt til lørdag norsk tid). Franskmannen møter Felix Auger-Aliassime (23) fra Canada.
Første dag av Laver Cup avsluttes med en doubles-kamp. Der er det russiske Andrej Rubljov (25) og 19-åringen Fils - for andre gang fredag - som er Europas utvalgte. John McEnroe og Team World stiller med den amerikanske duoen Frances Tiafoe (25) og Tommy Paul (26).
Kampoppsettet for dag to kommer etter dag én er gjennomført.
Ruud deltar i Laver Cup for tredje gang. Han er foreløpig ubeseiret i konkurransen. Nordmannen vant en singlekamp både både i 2021 og 2022.
Team World er regjerende Laver Cup-vinnere etter at tok hjem trofeet i fjor med en 13-8-seier i London. En utgave som de fleste nok husker som den siste turneringen til tennis-storheten Roger Federer.
Husker du dette fra Laver Cup i fjor?
picture

Her avsluttes Roger Federers karriere: – En av tidenes største idrettsmenn

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame