Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud med solid seier i Roma – møter tidligere US Open-vinner

Helene Fineide

Oppdatert 17/09/2020 klokken 22:19 GMT+2

Casper Ruud leverte utklassing mot italiensk motstander, da han tok seg videre til tredje runde av ATP Masters Roma torsdag kveld på stillingen 2-0.

Casper Ruud

Foto: Scanpix

  • Se Casper Ruud mot tidligere Grand Slam-vinner Marin Cilic i tredje runde av Masters Roma fredag kl. 14.00 på Dplay. Sikre deg tilgang her!
Casper Ruud - Lorenzo Sonego 6-3, 6-4
– Bra gjennomført av Casper og godt å se at han holder trykket oppe. Alt i alt en veldig god seier, konkluderte pappa Christian Ruud til Eurosport etter seieren.
Nå venter den tidligere Grand Slam-vinner Marin Cilic i tredje runde allerede fredag formiddag.
– Vi gleder oss selvsagt til den kampen og håper at Casper kan yppe seg litt mot Cilic. Får også håpe at han har beina - og ikke minst forehanden med seg i morgen. Det skal hvertfall bli en morsom kamp, avslutter pappa Ruud.
Etter å ha slått ut russiske Karen Khachanov i åpningskampen tidligere denne uken, møtte Ruud italieneren Lorenzo Sonego torsdag kveld i den andre runden av ATP 1000-turneringen i Roma.
Saken fortsetter under videoen. Se hele intervjuet med Christian Ruud her:
picture

Christian Ruud vurderer mulighetene mot Grand Slam-vinneren: – Håper Casper kan yppe seg

– En kjempegod start

Nordmannen fikk en fantastisk åpning på kampen, og ledet 4-0 i game i første sett. Derimot fikk italieneren, som er ranket som nummer 47 på ATP-rankingen, sjansen til å hente seg inn og tok tre sterke games.
Men 21-åringen fra Snarøya kom sterkt tilbake og vant til slutt åpningssettet på stillingen 6-3.
– En kjempegod start av Casper. Han viser hvor mye han har lyst til å vinne dette, sa Eurosports tenniskommentator Christer Francke etter det første settet.

US Open-vinner i tredje runde

Ruud fortsatte det gode spillet på grusen i Roma, og sikret seieren etter en jevn kamp om poengene i det andre settet.
– Det er sterkt gjort av Casper å være så overlegen som jeg vil si han er i dag. Vi skal huske på at Sonego er en topp 50-spiller, sa Francke etter at avansementet til tredje runde var sikret.
Nå venter US Open-vinneren fra 2014, Marin Cilic, i tredje runde for Ruud. Den kampen ser du på Dplay allerede fredag fra kl. 14.00. Sikre deg tilgang her!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame